Σε νοσοκομείο του εξωτερικού μεταφέρεται ο Θάνος Πλεύρης γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ειδικοί Γιαουρτολόγοι

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η είδηση πως ο Θάνος Πλεύρης μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Γερμανίας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που του προκάλεσε η επίθεση με γιαούρτι που δέχτηκε σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εξειδικευμένοι Γιαουρτολόγοι για να θεραπεύσουν τον Θάνο Πλεύρη.

Βέβαια, για αυτό ευθύνεται και ο Θάνος Πλεύρης που είναι υπουργός Υγείας και έχει διαλύσει το ΕΣΥ. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν Γιαουρτολόγοι στην Ελλάδα.

Ο τελευταίος Γιαουρτολόγος της χώρας τέθηκε σε αναστολή -επειδή αρνήθηκε να κάνει το εμβόλιο κατά του Covid- και μετανάστευσε στη Σουηδία.

Οι δράστες της επίθεσης με γιαούρτι στον Θάνο Πλεύρη μάλλον γνώριζαν πως δεν υπάρχουν Γιαουρτολόγοι στα ελληνικά νοσοκομεία, οπότε είχαν σκοπό να σκοτώσουν και η κατηγορία σε βάρος τους αναβαθμίζεται ποινικά και μετατρέπεται σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αν οι δράστες είχαν ρίξει τζατζίκι ή ταραμοσαλάτα στον Θάνο Πλεύρη, δεν θα υπήρχε κίνδυνος για τον Υπουργό Υγείας, αφού στα ελληνικά νοσοκομεία υπάρχουν -ακόμα- εξαιρετικοί Τζατζικολόγοι και Ταραμοσαλατολόγοι.

Η είδηση στο “Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, δέχτηκε επίθεση με γιαούρτια” δεν είναι το γιαούρτωμα αλλά το ότι ο Πλεύρης είναι υπουργός Υγείας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.