Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές, τα σχολεία, τη Βουλή, πού ακριβώς τους θέλετε;

Στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου, υπάρχουν ακροδεξιοί. Οι ακροδεξιοί μοιάζουν εξωτερικά με όλους τους άλλους ανθρώπους, αφού έχουν δυο μάτια εκατέρωθεν της μύτης.

Στη χώρα μας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν σκοπό της ζωής τους να εξαφανίσουν τους ακροδεξιούς.

Δεν τους θέλουν στις γειτονιές. Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές.

Δεν τους θέλουν στα σχολεία. Έξω οι φασίστες από τα σχολεία.

Δεν τους θέλουν στη Βουλή. Έξω οι φασίστες από τη Βουλή.

Και τι θα κάνεις, αν ο φασίστας είναι ο γείτονάς σου; Θα τον διώξεις; Ή θα τον σκοτώσεις;

Τα παιδιά των ακροδεξιών δεν θα πάνε σχολείο; Ή θα απαγορεύεται στους γονείς τους να πηγαίνουν να τα παίρνουν και να μιλάνε στους δασκάλους τους;

Μήπως να απαγορεύεται στους ακροδεξιούς να ψηφίζουν ή να εκλέγονται, ή μήπως να επιτρέπεται να εκλέγονται, όταν είναι υποψήφιοι -όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης, ο Θάνος Πλεύρης- μόνο με υπερσύγχρονα κόμματα όπως η Νέα Δημοκρατία;

Δηλαδή, ποια ακριβώς είναι η πρόταση για τους ακροδεξιούς;

Στις γειτονιές, στα σχολεία, στη Βουλή δεν τους θέλετε. Πού τους θέλετε; Τι να τους κάνουμε;

Βέβαια, οι ακροδεξιοί είναι πολύ χρήσιμοι σε αυτούς που δεν τους θέλουν, αφού, αν δεν υπήρχαν φασίστες, δεν θα υπήρχαν και αντιφασίστες. Οι αντιφασίστες έχουν ανάγκη τους φασίστες, για να υπάρχουν. Αλλά αυτό δεν τους περνάει ποτέ από το μυαλό. Όπως δεν τους περνάει ποτέ από το μυαλό πως, δίνοντας τόση αξία στους φασίστες, δημιουργείς περισσότερους φασίστες.

Το πρόβλημα με τους φασίστες είναι πως, αν προσπαθήσεις να τους εξαφανίσεις, γίνεσαι σαν αυτούς. Γίνεσαι φασίστας.

Μια και ζούμε σε μια εποχή δικαιωμάτων, προσπαθήστε να δείτε τους φασίστες, μέσα από το πρίσμα των δικαιωμάτων για τα οποία σκίζουν τα ρούχα τους οι σύγχρονοι αριστεροί.

Για παράδειγμα, τις γυναίκες με φασιστικές ιδέες, να τις αντιμετωπίζετε σαν γυναίκες. Όπως μας ενημερώνουν οι υπερ-αριστερές νεοφεμινίστριες, όλες οι γυναίκες είναι θύματα και καμία γυναίκα δεν λέει ποτέ ψέματα. Μην τις βλέπετε λοιπόν ως φασίστριες, να τις βλέπετε ως θύματα. Να τις βλέπετε σαν αδελφές σας.

Τους ομοφυλόφιλους φασίστες και τις ομοφυλόφιλες φασίστριες -που υπάρχουν αν κι εσείς νομίζετε πως δεν υπάρχουν γιατί είστε κάπως βλαμμένοι- να τους αντιμετωπίζετε κι αυτούς σαν θύματα.

Δείξτε λίγη κατανόηση και στους αμφισεξουαλικούς φασίστες και τις αμφισεξουαλικές φασίστριες. Κι αυτοί θύματα είναι. Δεν ξέρω ποιανού είναι θύματα -μάλλον των χρωμοσωμάτων- αλλά είναι θύματα.

Κατανόηση δείξτε και στους ετεροφυλόφιλους φασίστες, γιατί κι αυτοί είναι θύματα της Πατριαρχίας και του καπιταλισμού.

Και οι διεμφυλικοί φασίστες είναι θύματα. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό.

Εντάξει, τώρα δεν θα αναφέρω όλες τις σεξoυαλικές ταυτότητες και τις ταυτότητες φύλου που μπορεί να έχει ένας φασίστας ή μια φασίστρια, γιατί καθημερινά προστίθενται και άλλες και έχει χαθεί ή μπάλα.

Σε κάθε περίπτωση, μην βλέπετε τους φασίστες και τις φασίστριες ως φασίστες και ως φασίστριες αλλά ως θύματα.

Άλλωστε, ο φασισμός είναι δημιούργημα της πατρίδας μας της Ευρώπης.

Θα διώξουμε τους φασίστες από την πατρίδα τους την Ευρώπη;

Τι θα ήταν η Ευρώπη χωρίς φασίστες;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.