Η ελληνική Βουλή χρειάζεται έναν Ιερό Λόχο, για να ξεσκίσει ξανά τους Σπαρτιάτες

Με νέο θρίαμβο της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν και οι νέες εκλογές, οπότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει και πάλι το τιμόνι της χώρας στα χέρια του και θα εκτιναχτεί εκ νέου το ελατήριο της οικονομίας.

Βέβαια, ο πραγματικός θρίαμβος ανήκει στην αποχή, αφού γύρω στο 48% των ψηφοφόρων δεν πήγαν να ψηφίσουν, αποδεικνύοντας πως τουλάχιστον οι μισοί Έλληνες ξέρουν σε ποια χώρα ζουν και ακολουθούν το παράδειγμα των αναρχικών -που δεν ψηφίζουν-, αφού, σύμφωνα με τον Ζαν Πολ Σαρτρ, οι εκλογές είναι μια παγίδα για μ@λάκες. Οι εκλογές είναι παγίδα για μ@λάκες σε μια κανονική χώρα· στο προτεκτοράτο Ελλάδα οι εκλογές είναι παγίδα για λοβοτομημένους.

Στη Νέα Δημοκρατία εκφράζεται προβληματισμός για τα ακροδεξιά κόμματα που μπαίνουν στη Βουλή, αφού πολλοί ακροδεξιοί ψηφοφόροι δεν προτίμησαν την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία και στράφηκαν σε άλλα φασισταριά.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί ικανοποίηση -παρά το μειωμένο ποσοστό του κόμματος- επειδή η Νέα Δημοκρατία βγήκε αυτοδύναμη γιατί, αν η χώρα πήγαινε και σε νέες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα έμενε εκτός Βουλής.

Το χαμηλό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στο ότι οι συριζαίοι είναι γαμάτοι -όπως μας ενημέρωσε η Έλενα Ακρίτα- και οι ψηφοφόροι δεν αισθάνονται τόσο γαμάτοι ώστε να ψηφίσουν τόσο γαμάτους ανθρώπους, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας μας ενημέρωσε προεκλογικά πως οι Έλληνες είναι ανώριμοι και δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έλενα Ακρίτα ετοιμάζεται να κάνει μηνύσεις σε όλους όσοι δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου θα τους κάνει μούτρα και δεν θα τους μιλάει.

Πραγματικά, ήταν πολύ έξυπνη η ιδέα του ΣΥΡΙΖΑ να στραφεί προεκλογικά σε δυο δημοσιογράφους -αφού όλοι ξέρουμε πως οι δημοσιογράφοι θεωρούνται τα πιο αναξιόπιστα πρόσωπα από την ελληνική κοινωνία- και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όποιον το σκέφτηκε. Μπράβο, Αλέξη!

Κάποιοι θεωρούν πως δεν είναι καλό για την Δημοκρατία να υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο κόμμα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί η Ελλάδα δεν έχει Δημοκρατία αλλά Μαφιοκρατία. Μπορεί οι Έλληνες να νομίζουν πως εκλέγουν πολιτικούς που κυβερνούν αλλά αφενός η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και αφετέρου η Ελλάδα είναι στα χέρια λαθρεμπόρων πετρελαίου, ναρκέμπορων και άλλων εθνικών ευεργετών.

Προβληματισμό προκαλεί σε πολλούς Έλληνες η είσοδος στη Βουλή του κόμματος Σπαρτιάτες -με τις ευλογίες του Ηλία Κασιδιάρη- αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού στις επόμενες εκλογές θα μπει στη Βουλή ο Ιερός Λόχος, που θα αποτελείται από 300 νταβραντισμένους νέους -που θα είναι ζευγάρια μεταξύ τους- και θα ξεσκίσουν τους Σπαρτιάτες, όπως έκαναν και στη μάχη των Λεύκτρων το 371 π.Χ.

Έξαλλοι με τους φασίστες στη Βουλή είναι και οι σάπιοι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για μαφιόζους ολιγάρχες.

Πάντως, μόνο το 48% των Ελλήνων που δεν ψήφισαν στις εκλογές έχουν στο εξής το δικαίωμα να ρωτάνε τους άλλους “Τι ψηφίσατε, ρε μ@λάκες;”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.