Η κυβέρνηση απαγορεύει στους κατοίκους της Θεσσαλίας να ταξιδέψουν, για να μη μεταφέρουν αρρώστιες

Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απαγορεύσει στους κατοίκους της Θεσσαλίας να μετακινηθούν προς άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να μην κολλήσουν αρρώστιες τους υπόλοιπους Έλληνες και πέσει χολέρα, και χαθεί η σπάνια φυλή μας.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θα πρέπει να μείνουν στην Θεσσαλία μέχρι να εξεταστούν όλοι και να διαπιστωθεί πως δεν σέρνουν τίποτα αρρώστιες.

Η μετάβαση Ελλήνων και ξένων τουριστών στην Θεσσαλία θα επιτρέπεται αλλά μόνο με ειδικές στολές -που θα καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι- και μόνο για κυνήγι και ψάρεμα, αφού στη Λάρισα και στην Καρδίτσα έχουν εμφανιστεί φίδια, ψάρια και κροκόδειλοι, ενώ υπάρχουν φήμες πως στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας έχουν εμφανιστεί και καρχαρίες μάκο, οι οποίοι τρώνε τα πτώματα των προβάτων, των αγελάδων και των μεταναστών, οπότε ζυγίζουν από δυο τόνους ο καθένας, αλλά είναι πολύ φιλικοί προς τους Έλληνες και κάθονται να τους χαϊδέψεις.

Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας απαγορεύεται να βγαίνουν από τα σπίτια τους -όσοι έχουν ακόμα σπίτια-, εκτός αν βρέξει πάλι “πρωτοφανώς” και τους πάρει το ρέμα και τους πάει στη θάλασσα μαζί με το σπίτι τους, οπότε θα έχουν πια σπίτι στην θάλασσα και θα πάρει κι αξία το σπίτι τους, ενώ, αν το σπίτι τους είναι ξύλινο, μπορεί να επιπλέει και να φτάσουν στην Κρήτη ή στο αρχηγείο των Συμμάχων μας στη Μέση Ανατολή, αν καταφέρουν να ξεφύγουν από τα γερμανικά αεροσκάφη της Λουφτβάφε που περιπολούν στο Αιγαίο (σ.σ. Θυμάστε πριν από 10-15 χρόνια που έγραφα έτσι και γουστάρατε τρελά; Έτσι θα έγραφα ακόμα, αλλά τώρα κάνω πολλά μπάνια, οπότε κρίμα είναι να χάσω τα μπάνια, για να γράφω όλες αυτές τις μ@λακίες).

Αν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας πρέπει οπωσδήποτε να βγουν από το σπίτι τους, θα πρέπει να στείλουν SMS στο 13033 με τον κωδικό 112, και να περιμένουν να πάρουν ειδική άδεια από την Κομαντατούρ, αφού πρώτα στείλουν το τελευταίο εκκαθαριστικό της Εφορίας, ταυτότητα ή διαβατήριο, δείγμα DNA, ένα λογαριασμό ΔΕΚΟ, ένα πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων και 500 ευρώ για το νέο Ταμείο Φυσικών Καταστροφών, αφού αυτή η πουτάvα η Φύση φταίει για όλα.

Εν τω μεταξύ, σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως οι κάτοικοι της Καρδίτσας χρησιμοποιούν πλαστικά καλαμάκια και μολύνουν το περιβάλλον, οπότε παίζει να είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για αυτό που τους συνέβη, αφού μπορεί να τα πήρε η φύση με τα πλαστικά καλαμάκια και να τους εκδικήθηκε με τη μανία της. Είναι μη σε βάλει στο μάτι η φύση. Η φύση είναι πολύ εκδικητικιά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης -λες και δεν έχει ήδη εκτεθεί αρκετά η χώρα διεθνώς- αλλά είπε σε κάποιους υπουργούς να μείνουν στην Αθήνα, ώστε να υπάρχουν κάποια κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα, για μια ώρα ανάγκης, γιατί μπορεί τώρα η χώρα να έχει κοπεί στα δυο από ξηράς, αλλά, αν έχουμε τίποτε “πρωτοφανή” καιρικά φαινόμενα ή κάνα σεισμό, μπορεί να καταστραφούν και τα αεροδρόμια της χώρας, και ο Μητσοτάκης να χρειαστεί να πάει από την Θεσσαλονίκη στη Βόρεια Μακεδονία, μετά στη Βουλγαρία και να περάσει στην Τουρκία, για να πάει στη Χίο και από τη Χίο με καΐκι στον Πειραιά, για να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου με κανό και να βάλει ξανά σε λειτουργία το επιτελικό κράτος, ώστε να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

(Καταπληκτική η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη πως “Η φυσική δομή της Θεσσαλίας είναι να μαζεύει νερά. Το λέει και το όνομά της». Δηλαδή, αν γίνει κάνας σεισμός και φύγει όλη η Ήπειρος από τη θέση της, ο Άδωνις θα πει “Η Ήπειρος ήταν ξεχωριστή ήπειρος. Το λέει και το όνομά της. Ασία, Αφρική, Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία, Ανταρκτική, Ήπειρος”. Βρε παιδιά, αυτό που ψηφίζετε Αδώνιδες και Μπέους, και μετά απορείτε που κολυμπάτε μέσα στο σαλόνι του σπιτιού σας, είναι πάρα πολύ αστείο. Να το συνεχίσετε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.