Ο Μητσοτάκης ανοίγει ξανά την υπόθεση του Noor 1

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανοίξει ξανά η υπόθεση του Noor 1, που τον επόμενο Ιούνιο θα σβήσει δέκα κεράκια.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να διατάξει την διεξαγωγή έρευνας από την Οικονομική Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη εμπλέκονται με κάποιο τρόπο στη μεταφορά 3 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως δεν θέλει να μάθει όλη την αλήθεια μόνο για τα Τέμπη αλλά και για το Noor 1, γιατί τώρα τελευταία τον τρώει η περιέργεια και η αγάπη για την Αλήθεια, ενώ τον τρώει και ο κώλoς του.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, μόλις έμαθε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανοίγει πάλι την υπόθεση του Noor 1, δήλωσε πως παραιτείται, λέγοντας μάλιστα πως “όποιος μιλάει για το Noor 1, καταλήγει στα μπάζα”.

Ήδη, μετά την απόφαση Μητσοτάκη να ανοίξει και πάλι η υπόθεση Noor 1, έχουν παραιτηθεί 8 εισαγγελείς, 9 ανακριτές και 25 δικαστές -δέκα από αυτούς έχουν μάλιστα μεταναστεύσει στην Αλάσκα-, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει η ελληνική Δικαιοσύνη, που λειτουργούσε άψογα τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη -που παραιτήθηκε κι αυτός και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του-, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ανοίξει την υπόθεση του Noor 1 επειδή ενοχλήθηκε πολύ από τις αποκαλύψεις των ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μονταζιέρα που έστησε η κυβέρνηση για τα Τέμπη και θέλει να τον εκδικηθεί.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαπίστωσε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε υπογράψει στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού για τα Τέμπη.

Μάλιστα, διέρρευσε και το SMS που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Βαγγέλη Μαρινάκη:

Η ελληνική κοινωνία κρατάει την ανάσα της με τις απροσδόκητες εξελίξεις, ενώ όλοι οι Έλληνες περιμένουν με αγωνία και τη σειρά “Noor” στο Netflix, όπου -επειδή είναι μυθοπλασία- θα λάμψει η αλήθεια και θα αποδοθεί Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Noor 1.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.