Έξω οι γυναίκες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού είναι οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου θα υπάρχει ίσος αριθμός αθλητών και αθλητριών. Στο Παρίσι θα βρεθούν 10.500 αθλητές και αθλήτριες.

Όπως ανακοίνωσαν οι Γάλλοι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων, αν κάποια αθλήτρια τραυματιστεί και δεν μπορεί να συμμετάσχει, θα τραυματίζουν με σφυρί και έναν αθλητή, ώστε ο αριθμός ανδρών και γυναικών να παραμένει ο ίδιος.

Βέβαια, η συμμετοχή γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του ολυμπιακού πνεύματος και του ιδεώδους και των αξιών του Ολυμπισμού, αφού στους αυθεντικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας απαγορευόταν η συμμετοχή γυναικών.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας απαγορευόταν στις γυναίκες ακόμα και να παρακολουθούν τους αγώνες -με εξαίρεση μια ιέρεια και κάτι γριές που ήταν και λίγο γκαβές-, γιατί μπορεί οι αθλητές να έβλεπαν τις γυναίκες και να γίνονταν καυλοπυρέσσοντες, οπότε θα έπεφτε η απόδοσή τους στους αγώνες, γιατί οπωσδήποτε δυσκολεύονται οι κινήσεις ενός άνδρα, όταν η μαλαπέρδα του είναι σε στύση, ενώ μπορεί καμιά λυσσάρα να πύρωνε στην θέα των γυμνασμένων, γυμνών ανδρικών κορμιών, να γινόταν καυλοπυρέσσουσα, να ορμούσε στο στάδιο και, αντί για Ολυμπιακούς Αγώνες, να γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.

Υπήρχαν ειδικοί αγώνες δρόμου για γυναίκες, προς τιμήν της Ήρας, όπου συμμετείχαν μόνο παρθένες -τους έκαναν έλεγχο στο πράμα τους, όπως σήμερα κάνουν αντιντόπινγκ κοντρόλ- και έτσι δεν υπήρχε φόβος να παίρνουν τα χρυσά μετάλλια τίποτα ξέκωλα, όπως γίνεται στις μέρες μας, αλλά την Ήρα δεν θα την πείραζε γιατί είχε παντρευτεί τον Δία που ήταν και αδερφός της, και ήταν συνηθισμένη στις συνουσίες και στο κέρατο από τον Δία, ο οποίος πηδούσε ό,τι κινείτο χωρίς διακρίσεις -και γυναίκες και άνδρες- γιατί ήταν συμπεριληπτικός, οπότε καταλαβαίνουμε πως προέκυψε η εμβληματική φράση “γαμήθηκε ο Δίας”.

Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν διαμαρτυρήθηκε για τη συμμετοχή γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 1896 δεν συμμετείχαν γυναίκες, αλλά μετά άρχισαν να διοργανώνουν Ολυμπιακούς Αγώνες οι βάρβαροι, στα Παρίσια, στα Λονδίνα και στα Βερολίνα, οπότε επέτρεψαν και τη συμμετοχή των γυναικών και έκαναν τους Ολυμπιακούς Αγώνες σαν τα μούτρα τους.

Βέβαια, οι γυναίκες καταναλώνουν πια σαν τρελές και είναι βασικά στηρίγματα του καπιταλισμού, οπότε δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από μια τόσο μεγάλη μπίζνα, όπως οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας -εκτός από τη συμμετοχή των γυναικών- απαγορευόταν αυστηρά και η συμμετοχή των δούλων, των βαρβάρων, των εγκληματιών και των κλεφτών, αλλά στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες συμμετέχουν μόνο αθλητές που είναι δούλοι των πολυεθνικών που ανήκουν σε βάρβαρους εγκληματίες και κλέφτες -δηλαδή, στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο σε όσους απαγορευόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας-, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν πάει στον διάολο.

Let the Games begin! Και να βάλει ο Δίας το χέρι του -ή το τσουτσούνι του- να μην έχουμε πολλά θύματα.

(Ως δικαιωματιστής, διαμαρτύρομαι έντονα, γιατί επιτρέπεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες η συμμετοχή σε άτομα που αυτοπροσδιορίζονται ως άνδρες και γυναίκες, διαιωνίζοντας την πατριαρχία και την τοξική αρρενωπότητα, αποκλείοντας τα τρανς άτομα και τα άτομα με ασαφή ταυτότητα φύλου. Επίσης, διαμαρτύρομαι έντονα γιατί μεγάλωσα και κατάλαβα πως το παιδικό μου όνειρο να νικήσω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, να ανέβω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, να παίζει ο εθνικός μας ύμνος, να ανεμίζει η σημαία μας, και να κλαίει η μάνα μου και όλη η Ελλάδα, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Άσε που θα είχα και σαράντα χορηγούς και θα την περνούσα ζωή και κότα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.