Απλή ιστορία

Αγαπητέ Φίλε καλησπέρα. Σου στέλνω μια απλή ερωτική ιστορία.

Μια φορά και ένα καιρό ένας νεαρός γνώρισε μια κοπέλα . Τα μπλέξανε και για 6 χρόνια σχεδόν παρέμειναν μπλεγμένοι.

Σε αυτά τα 6 χρόνια, κάποιοι «καλοί φίλοι και λοιποί συγγενείς» προσπάθησαν να σπρώξουν αυτή τη σχέση στο γκρεμό.

«Δε κάνει αυτή για σένα» ή «τη τον θες που είναι μπατίρης» και άλλα συναφή.

Παρ’ όλα αυτά, αλλά και πάρα τις πολλές ακόμη αντιξοότητες που προέκυψαν, ένα βράδυ ο μπατίρης της ζήτησε να παντρευτούν.

Παντρεύτηκαν. Και πέρασαν 14 χρόνια. Και ήρθαν και 2 παιδιά.

Στον απολογισμό που κάνει ο μπατίρης, αισθάνεται ακόμη πολύ τυχερός και πολύ περήφανος για την κοπέλα που δεν έκανε για αυτόν.

Βλέπει την γκόμενα, τη σύζυγο ,την ερωμένη, τη μάνα, τη σύντροφο δίπλα του μετά από 20 χρόνια σχέσης.

Βλέπει τα μέρη που πήγαν, τα πράγματα που μοιράστηκαν, τις αγωνίες που πέρασαν, τους αγώνες που δικαιώθηκαν και αυτούς που απέτυχαν, τις λύπες που έκλαψαν μαζί, τις χαρές που γέλασαν, τα παιδιά τους, κυρίως, αλλά και τους φίλους που κράτησαν και όσους νέους φίλους κέρδισαν, και πολλά άλλα. Τα θυμάται όλα καθαρά.

Χαίρεται που όλα αυτά τα πέτυχαν μαζί. Με τη βοήθεια όσων τους αγάπησαν και σε πείσμα όσων τους ζήλεψαν.

Βλέπει την επόμενη 20ετία. Θεού θέλοντος.

Θα προσπαθήσει να κρατήσει ζωντανή αυτήν απλή, καθημερινή και μάλλον συνηθισμένη ερωτική ιστορία.

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.

Υ.Γ Δεν αισθάνεται ξεχωριστός ο μπατίρης . Ευλογημένος αισθάνεται. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ξέρετε…

(Αγαπητέ φίλε, σήμερα συνειδητοποίησα πως γνωριζόμαστε 28 χρόνια. Δηλαδή, τα έχω ζήσει όλα τα “μπλεξίματά” σου από κοντά. Και μπορεί να χαθήκαμε λίγο από τότε που έγινες ερωτικός μετανάστης, αλλά δεν χάνονται ποτέ τέτοιες σχέσεις. Να είσαι καλά. Φιλιά στη γυναίκα και τα παιδιά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.