Δεν υπάρχει σχέδιο;

Η επιβίωση του pitsirikos.net εξαρτάται αποκλειστικά από τους αναγνώστες του. Γίνετε συνδρομητές εδώ.

Πιτσιρίκαρε, από τις τελευταίες ειδήσεις (Διαύγεια, δέσμευση ταμειακών διαθέσιμων) αλλά το κυριότερο από όλα, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δε μας έχει πει ποιες είναι τελικά οι επιλογές, προβλέπω μνημόνιο τιτάνιων διαστάσεων!

Αν ήθελε ο Τσίπρας να ακολουθήσει το δρόμο της ρήξης, θα έπρεπε ήδη να είχε κάνει δημοψήφισμα μέσα στο πρώτο δίμηνο, αφού τα χρήματα ήταν λίγα για να το τραβήξουν μέχρι αργότερα.

Το τράβηξαν, δεχόμενοι ότι θα γίνει συμφωνία οπωσδήποτε, άρα, ποια ρήξη “διανοήθηκαν”;

Αφού ο Βαρουφάκης έχει πει ότι, για να αρχίσει να κόβεται δραχμή, πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες.

Δεν υπάρχει σχέδιο, πιτσιρίκο, χώνεψέ το και ας το χωνέψουμε όλοι.

Άλλη μια φορά θα την πληρώσει ο φτωχός, όταν ο Τσίπρας και οι λοιποί θα παίρνουν τα 7χίλιαρα χαλαρά.

Και τελικά, το τρίμηνο αυτό ήταν για να δικαιολογήσουν το “αριστερά”.

Από Σεπτέμβρη, βλέπω να μη μπορούν να κυκλοφορούν καν στους δρόμους.

Εγώ, πάντως, στις επόμενες εκλογές -παρόλο που μέχρι τώρα δε ψήφιζα – θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.

Προτιμώ να τρώω κοροϊδία από δεξιό, παρά από αριστερό.

Χαιρετώ, και καλά μπάνια! Εγώ σήμερα έκανα το πρώτο μου!

Α.

(Αγαπητέ φίλε, βλέπω πως, αν και δεν ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ, είχατε μεγάλες προσδοκίες από την κυβέρνηση. Εγώ πάλι, αν και δεν τους ψήφισα, δεν είχα καμία προσδοκία. Είμαι αρκετά μεγάλος για να πιστεύω πως η τύχη μου εξαρτάται από τα κόμματα και τους πολιτικούς. Δεν ξέρω αν η κυβέρνηση έχει σχέδιο αλλά εγώ έχω σχέδιο και πάει πολύ καλά. Πάντως, θα περιμένω τις εξελίξεις και τις υπογραφές για να δω ποια στάση θα κρατήσω απέναντι στην κυβέρνηση. Δεν ξεχνιούνται και τόσο εύκολα τα προηγούμενα πέντε χρόνια, ούτε οι προηγούμενες κυβερνήσεις που ξέσκισαν τη χώρα. Δεν με προβληματίζει τόσο η στάση της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, όσο η στάση της απέναντι στους ολιγάρχες που υποστήριζε ότι θα τους διέλυε. Μου αρέσει που η εναλλακτική σας σε αυτή την κυβέρνηση είναι να πάτε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία. Κάπως λέγεται αυτό αλλά δεν θέλω να σας πικράνω. Να τα χιλιάσετε τα μπάνια. Αυτό είναι σχέδιο. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net για να συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.