Δελτίο κυκλοφορίας

Γεια σου πιτσιρίκο
Δελτίο αποφυγής εγκεφαλικού μποτιλιαρίσματος
Σήμερα οι “Σας τα ‘λεγα εγώ” συναντιούνται για κουβέντα με τους “Άσε ρε, κι εσείς τα ίδια κάνατε” στα παρακάτω σημεία:

Περιστέρι – Καφετέρια “COFFEE ISLAND” (Πολύ πρωινές ώρες)
Θρακομακεδόνες – “Loca Loca Cafe Bar” (Απογευματινές/βραδυνές ώρες)

Γενικά, αποφύγετε να κυκλοφορήσετε στο Θησείο, τα νότια προάστια καθώς και σε αρκετά κομμωτήρια και συνεργεία της πρωτεύουσας, όπου η ένταση της κουβέντας έχει ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο των 85 decibels.

Έντονοι διαξιφισμοί παρατηρούνται στο γάμο της Στέλλας και του Θανάση στο κτήμα “Κρωπίας-Γη” στο Κορωπί, όπου η συζήτηση έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στη ροτόντα νο. 23.

Στα social media παρατηρείται αύξηση σε αντικυβερνητικά trolls αλλά το κουμπί “Hide” φαίνεται να δουλεύει κανονικά παρά τον όγκο των αναρτήσεων

Το δελτίο σας προσέφερε η εταιρία Αμνοερίφια Αττικής ΑΕ.

“Αγνές τροφές για ζώα που ξέρουν τι μασούν”

Γ.

(Αγαπητέ φίλε, η μόνη λύση είναι να συναναστρέφεσαι τους τουρίστες. Και δεν έχουν ιδέα, και δεν τους νοιάζει και καθόλου. Οι χειρότεροι δεν είναι οι “σας τα έλεγα εγώ” αλλά οι “κι εσείς τα ίδια κάνατε”. Είναι αυτή η αποδοχή του ότι είμαστε όλοι σκατάδες και δεν πειράζει. Ε, δεν είμαστε και πειράζει. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.