Άντε γεια!
Πιτσιρίκο, πριν λίγες μέρες διάβασα το κείμενό σου “Το δόγμα της ηλιθιότητας”. Βέβαια, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, επειδή πραγματικά είναι ηλίθιοι. Είναι υποχρέωσή μας να τους το πούμε ότι είναι ηλίθιοι. Πρέπει να λες στον ηλίθιο πως είναι ηλίθιος.
Εδώ και 6 χρόνια, είμαι απο τους ανθρώπους που πάλεψαν, να μην παραδώσουμε την χώρα μας.
Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η ελληνική κοινωνία είναι έτσι όπως είναι.
Εγώ ξέρω ποιός φταίει: το δόγμα της ηλιθιότητας ή πιο σωστά η κοινωνία ΠΑΣΟΚ με την συνεργασία της Δεξιάς που πάντα αυτή ήταν η δουλειά της.
Μετά την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι απο αυτούς που τον ψήφισαν έπεσαν σε κατάθλιψη και άλλοι βάλθηκαν να μας νικήσουν με το δόγμα της ηλιθιότητας.
Όλοι αυτοί συνεργάζονται, είναι οι ”μένουμευρώπηδες” που ενώθηκαν εναντίον μας είναι ο στρατός των ηλιθίων.
Εγώ, Πιτσιρίκο, δεν άντεξα άλλο· φεύγω απο την Ελλάδα με βαριά καρδιά γιατί αγαπώ το χωριό μου και αφήνω πρόσωπα αγαπημένα.
Και φοβάμαι, Πιτσιρίκο, γιατί εκεί που θα πάω θα ζώ παράνομος μην πάθω τα ίδια που κάνουν οι φασίστες στους εδώ μετανάστες.
Και επειδή ξέχασα να το γράψω, είμαι 30 χρονών, ψηφίζω ΚΚΕ, εκτός απο την πρώτη φορά που ψήφισα Καραμανλή, μην με ρωτήσεις γιατί… μεγάλωσα στην κοινωνία του ΠΑΣΟΚ.
Ο λόγος που σου γράφω είναι απλός: πρίν λίγες μέρες είχε συγκέντρωση ο Σώρρας στην Τρίπολη μιλάμε για τον κομιστή 600 δισ. και μάζεψε 700 άτομα, τους έταξε να πληρώσει την εφορία και το δέχτηκαν.
Είναι ηλίθιοι, πρέπει να τους το πεί κάποιος.
Πνίγομαι, το καλό όμως είναι ότι έχασα κάθε αμφιβολία για το εάν κάνω το σωστό που φεύγω μετανάστης.
Κάνω το σωστό, κοιτάω το τομάρι μου και φεύγω, αφήνοντας την χώρα μου στους ηλίθιους.
Καλό κουράγιο
Γ.Χ.
(Αγαπητέ φίλε, ξέρετε πόσα μέιλ έχω λάβει τα τελευταία χρόνια για τον Σώρρα και πόσοι μου έχουν γράψει πως είμαι προδότης και πουλημένος που δεν γράφω για τον Σώρρα που θα σώσει τη χώρα; Άπειρα. Με τον Σώρρα αποδεικνύεται περίτρανα πως τα ελληνικά πολιτικά κόμματα δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αφού η χώρα είναι προτεκτοράτο. Τι διαφορά έχει ο Σώρρας από τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη; Καμία. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Καλή μετανάστευση. Αυτό πια στην Ελλάδα έγινε ευχή. Φύγε να γλιτώσεις. Όποιος μπορεί φεύγει, αλλά πολλοί Έλληνες ονειρεύονται ακόμα ανάπτυξη. Η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας που την εγκαταλείπουν μαζικά οι κάτοικοί της αλλά θα έχει ανάπτυξη. Ανάπτυξη για ποιους; Αν δείτε την ανάπτυξη στον δρόμο, όπως θα φεύγετε, πείτε της να μην αργήσει πολύ γιατί μπορεί να έρθει στην Ελλάδα, να μην βρει ούτε έναν Έλληνα και να είναι μόνη της. Να είστε καλά.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

