2>1
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της εθνικής ομάδας μπάσκετ για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Βέβαια, αν πιστέψουμε τους δημοσιογράφους και τους ειδικούς του αθλήματος, η δεύτερη θέση είναι καλύτερη από την πρώτη. Η εθνική μας δεν μπορούσε να βγει πρώτη και ο λόγος είναι απλός : ο αγώνας διεξήχθη στις 3 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ημέρα που το ΠαΣοΚ γιόρταζε την επέτειο των 32 χρόνων από την ίδρυσή του. Και όπως όλοι γνωρίζουμε το ΠαΣοΚ έχει μια τάση τα τελευταία χρόνια να είναι δεύτερο. Οι παίκτες και ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισαν να βγουν δεύτεροι επειδή θέλησαν να τιμήσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι κρίμα που δεν κατάφεραν να χάσουν με 32 πόντους, ώστε να δοθεί μια πανηγυρική νότα στην ιστορική αυτή επέτειο.
Αγαπητοί αναγνώστες, μην ανησυχείτε για την υγεία μου αλλά και μην αδημονείτε για νέα κείμενα. Κάνω διακοπές και είμαι καλά – ούτε το blog ούτε το γράψιμο είναι η ζωή μου. Με την πρώτη ευκαιρία θα απαντήσω σε όλα τα μέιλ. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την αγάπη. «Αν είναι να μιλήσει κάποιος, ας πει για την αγάπη!».
Είχα την τύχη να ανακαλύψω μια εξαιρετική blogger – λέγεται SORRY_GIRL. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

