Δεξιά παρένθεση
Αγαπητέ Πιτσιρίκο, ελπίζω να είσαι καλά και τα παγωτά που έχεις φάει μέχρι στιγμής, να έχουν φτάσει σε διψήφιο νούμερο.
Δεν έχω πολλά να προσθέσω για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Μονό το εξής τρομαχτικό:
Προσπάθησε να δεις στον περίγυρο -και κυρίως στα ΜΜΕ- ποιοι και με ποιο παρελθόν τρίβουν τα χέρια τους και πώς γυαλίζει το μάτι τους, στην προσμονή της ανάληψης της εξουσίας/κουτάλας από την ΝΔ.
Είναι λίγο απελπιστικά τρομακτικό.
Οι δε Συριζαίοι, θα είναι για ακόμα λίγες ήμερες θυμωμένοι με την πλέμπα που δεν αναγνώρισε την αριστεροσύνη και τους αγώνες τους.
Όμως, σε λίγες μέρες θα δεις τα απελπισμένα ματάκια κουταβιού που θα έχουν οι βολεμένοι του συστήματος, στην προοπτική του να χάσουν την πολυπόθητη εξουσία/κουτάλα.
Αρκετοί αναγνώστες σου, τις τελευταίες μέρες, το έχουν γράψει ανοιχτά ότι έρχεται μια νέα χρεοκοπία για την χώρα, ενώ στο μεταξύ κυβέρνηση και αντιπολίτευση κόβονται για την δικαιοσύνη του τόπου.
Για την δικαιοσύνη!
Τώρα την θυμήθηκαν.
Ίσως τους χρειαστεί τους επόμενο διάστημα.
Τραγελαφικές καταστάσεις λέμε.
Κ.Π.
Υ.Γ. Πονηρός ο Αλέξης, αφήνει να σκάσει η βόμβα στα χέρια του γουρλή. Δεξιά παρένθεση.
(Αγαπητέ φίλε, είναι τόσο προβλέψιμα όλα, που δεν έχουν ενδαφέρον. Η νοστιμάδα στη ζωή είναι ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει παρακάτω. Στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, ξέρεις τι θα γίνει. Το εντυπωσιακό είναι το πόσοι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι παίζει ή κάνουν πως δεν έχουν καταλάβει. Ο Μητσοτάκης, αν εκλεγεί πρωθυπουργός, δεν θα ξέρει από πού του ήρθε. Αν και μάλλον κάτι έχει καταλάβει, γιατί έκανε ό,τι μπορούσε για να μην εκλεγεί πρωθυπουργός. Όμως, ο …σοφός λαός σκέφτηκε να του κάνει ένα δωράκι. Ο Τσίπρας είναι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

