Γάμησέ τα

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκαν χτες τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του. Ο γνωστός μουσικοεπιστολέας τρόμαξε όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τον Ταγίπ Ερντογάν, γιατί νόμισε πως οι Τούρκοι κατέλαβαν την Ελλάδα και δικαιώθηκαν οι προφητείες του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προσέφερε στον Μίκη Θεοδωράκη τρία κουτιά με πολίτικα μπακλαβαδάκια, αλλά ο γνωστός μουσικοσυνωμοσιολόγος δεν κάνει να τρώει γλυκά, γιατί του ανεβαίνει το ζάχαρο και δεν ξέρει τι λέει.

Ο Μίκης Θεοδωράκης χάρηκε πολύ για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στο σπίτι του, ξεχνώντας πως μόλις πριν από μερικές μέρες έστειλε μια επιστολή, στην οποία ανέφερε πως τον φοβίζει η αιφνίδια σύσφιξη κυβερνητικών σχέσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως και η έλευση του Ερντογάν στη χώρα μας.

Ο γνωστός μουσικοαρλούμπας ξέχασε επίσης τις υποψίες που εξέφραζε στην ίδια επιστολή για την αλαζονική στάση της Τουρκίας. Μάλλον θα του είπε ο Ερντογάν πως η Τουρκία σκέφτεται να τον τιμήσει, οπότε του έφυγαν αμέσως οι υποψίες για την παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος του Ελληνισμού και κυριάρχησε η παραληρηματική του εγωπάθεια.

Άντε, να τον τιμήσουν και οι Γκρίζοι Λύκοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.