Γάμησέ τα

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκαν χτες τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του. Ο γνωστός μουσικοεπιστολέας τρόμαξε όταν είδε ξαφνικά μπροστά του τον Ταγίπ Ερντογάν, γιατί νόμισε πως οι Τούρκοι κατέλαβαν την Ελλάδα και δικαιώθηκαν οι προφητείες του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προσέφερε στον Μίκη Θεοδωράκη τρία κουτιά με πολίτικα μπακλαβαδάκια, αλλά ο γνωστός μουσικοσυνωμοσιολόγος δεν κάνει να τρώει γλυκά, γιατί του ανεβαίνει το ζάχαρο και δεν ξέρει τι λέει.

Ο Μίκης Θεοδωράκης χάρηκε πολύ για την επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στο σπίτι του, ξεχνώντας πως μόλις πριν από μερικές μέρες έστειλε μια επιστολή, στην οποία ανέφερε πως τον φοβίζει η αιφνίδια σύσφιξη κυβερνητικών σχέσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως και η έλευση του Ερντογάν στη χώρα μας.

Ο γνωστός μουσικοαρλούμπας ξέχασε επίσης τις υποψίες που εξέφραζε στην ίδια επιστολή για την αλαζονική στάση της Τουρκίας. Μάλλον θα του είπε ο Ερντογάν πως η Τουρκία σκέφτεται να τον τιμήσει, οπότε του έφυγαν αμέσως οι υποψίες για την παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος του Ελληνισμού και κυριάρχησε η παραληρηματική του εγωπάθεια.

Άντε, να τον τιμήσουν και οι Γκρίζοι Λύκοι.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.