Γεια σου Σημίτη φαφλατά!

Σε δήλωσή του –με αφορμή την ομολογία Μαντέλη περί χρηματισμού του από τη Siemens-, ο Κώστας Σημίτης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα». Όχι, δεν είναι όλη η Ελλάδα διεφθαρμένη. Εσείς, όμως, κύριε Σημίτη, είστε.



Τι έγινε Σημίτη; Πού είναι τώρα ο Μπόμπολας, ο Λαμπράκης, ο Τεγόπουλος, ο Κόκκαλης –και οι λοιποί εθνικοί ευεργέτες- για να σε αποθεώσουν και να σε σώσουν από τον εξευτελισμό;

Πού είναι ο Πρετεντέρης, η Στάη, ο Κακαουνάκης, ο Τσίμας, οι Καψήδες, ο Παπαχρήστος και όλοι αυτοί οι καθηγητές του Παντείου –που διδάσκουν και νέους ανθρώπους πανάθεμά τους-, για να μας ενημερώσουν για το μεγαλείο σου;

Σημίτη, παρηγορήσου. Μαζί με εσένα εξαφανίζεται αργά και ηδονικά και όλο αυτό το σιχαμένο σύστημα που το τάισες πάρα πολύ καλά και σε παρουσίαζε σαν θεό. Στα τσακίδια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.