Ζήσε την ήττα σου στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ έκανε πρόταση στον Γιώργο Παπανδρέου να συμμετάσχει σε DVD για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με την αιτιολογία ότι ο πρωθυπουργός έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ευρώπη και Αμερική. Δεν είναι καθόλου άσχημη η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά υπάρχει κάποιος άλλος, ο οποίος είναι ιδανικός για να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό :



Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο ιδανικός πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού. Σας έχω έτοιμη και την αφίσα. Ρε, πάτε καλά; Θα βάλετε τον Παπανδρέου στο DVD για να προβάλετε την Ελλάδα στο εξωτερικό; Ναι, ο Παπανδρέου έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αλλά μόνο και μόνο επειδή όλος ο πλανήτης τον έχει ταυτίσει με τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Θα πλακώσουν εδώ όλοι οι losers του κόσμου. Λες να είναι αυτό το σχέδιο;

Καλά, εμένα με συμφέρει να βάλουν τον Παπανδρέου στο DVD, για να μην πατήσει τουρίστας στη χώρα μας, να πετύχει η καμπάνια «Don’t visit Greece» και να πέσει η χούντα.

Πάντως, ο πιο αναγνωρίσιμος και δημοφιλής Έλληνας στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή είναι αυτός ο σκύλος. Ευτυχώς που είναι τόσο ηλίθιοι και δεν σκέφτηκαν να κάνουν ένα σποτ με τον σκύλο, γιατί θα βούλιαζε η Ελλάδα από τουρίστες αυτό το καλοκαίρι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.