Ζήσε την ήττα σου στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΕΟΤ έκανε πρόταση στον Γιώργο Παπανδρέου να συμμετάσχει σε DVD για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με την αιτιολογία ότι ο πρωθυπουργός έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ευρώπη και Αμερική. Δεν είναι καθόλου άσχημη η επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά υπάρχει κάποιος άλλος, ο οποίος είναι ιδανικός για να προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό :Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο ιδανικός πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού. Σας έχω έτοιμη και την αφίσα. Ρε, πάτε καλά; Θα βάλετε τον Παπανδρέου στο DVD για να προβάλετε την Ελλάδα στο εξωτερικό; Ναι, ο Παπανδρέου έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αλλά μόνο και μόνο επειδή όλος ο πλανήτης τον έχει ταυτίσει με τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Θα πλακώσουν εδώ όλοι οι losers του κόσμου. Λες να είναι αυτό το σχέδιο;

Καλά, εμένα με συμφέρει να βάλουν τον Παπανδρέου στο DVD, για να μην πατήσει τουρίστας στη χώρα μας, να πετύχει η καμπάνια «Don’t visit Greece» και να πέσει η χούντα.

Πάντως, ο πιο αναγνωρίσιμος και δημοφιλής Έλληνας στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή είναι αυτός ο σκύλος. Ευτυχώς που είναι τόσο ηλίθιοι και δεν σκέφτηκαν να κάνουν ένα σποτ με τον σκύλο, γιατί θα βούλιαζε η Ελλάδα από τουρίστες αυτό το καλοκαίρι.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.