Η Ελλάδα τον πίνει

Την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών προωθεί με νομοσχέδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης. Καιρός ήταν να αποποινικοποιηθεί η χρήση ναρκωτικών, αφού το εμπόριο ναρκωτικών έχει αποποινικοποιηθεί εδώ και χρόνια.



Επίσης, τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών θα θεωρούνται στο εξής πταίσματα – εκτός αν κάποιος προμηθεύεται ναρκωτικά από αστυνομικούς, οπότε θα θεωρούνται νόμιμα.

Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί από τις αντιδράσεις των πολιτών και -εν όψει του Σεπτεμβρίου που θα ξεσπάσει πόλεμος- προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθεί να μας αποσπάσει την προσοχή. Μετά την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, θα εξαγγείλουν και το διαστημικό πρόγραμμα της Ελλάδας με την αποστολή διαστημοπλοίου στον Άρη.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγει η κυβέρνηση το μακελειό που την περιμένει είναι να κάνει τα ναρκωτικά υποχρεωτικά.

(Και το θέμα της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών κόβει βόλτες εδώ και καιρό μέσα στην κυβέρνηση: Έλα να την ακούσεις στην Ελλάδα!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.