Ο αδιάφθορος Σαμαράς

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τους διορισμούς παιδιών, αδερφών, γαμπρών και άλλων συγγενών και φίλων στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς –με τη βοήθεια της Παναγίας- ανακοίνωσε πως θα θεσμοθετηθεί η απαγόρευση προσλήψεων συζύγων και συγγενών μέχρι δευτέρου βαθμού για το σύνολο των κρατικών λειτουργών που δύνανται να προσλαμβάνουν μετακλητούς δημοσίους υπαλλήλους.

Η ανακοίνωση του κ. Σαμαρά θορύβησε τους βουλευτές αλλά, ήδη, έχουν βρει τρόπους για να ξεπεράσουν την απαγόρευση των προσλήψεων των συγγενών τους.

Οι βουλευτές αποφάσισαν να προσλαμβάνουν ο ένας τους συγγενείς του άλλου.

Ο Γιάννης Τραγάκης θα προσλάβει την κόρη του Βύρωνα Πολύδωρα, ενώ ο Βύρων Πολύδωρας θα προσλάβει την αδερφή του γαμπρού του Γιάννη Τραγάκη, ενώ δεν αποκλείεται να προσλάβει και τον μπατζανάκη του Μεϊμαράκη.

Αν ο Αντώνης Σαμαράς θυμώσει και –με τη βοήθεια της Παναγίας- απαγορεύσει στους βουλευτές να προσλαμβάνουν στη Βουλή τους συγγενείς των άλλων βουλευτών, οι βουλευτές έχουν βρει ένα εξαιρετικό σχέδιο, για να αποφύγουν και αυτόν τον σκόπελο.

Ο Βύρων Πολύδωρας σκέφτεται να δώσει την κόρη του για υιοθεσία, ώστε να μπορεί να την προσλάβει στο γραφείο του στη Βουλή.

Έξαλλος –σύμφωνα με τα ΜΜΕ- ο Αντώνης Σαμαράς με τον νεποτισμό των βουλευτών αλλά ο ίδιος είχε φροντίσει –όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού- να διορίσει στο Μουσείο της Ακρόπολης όλη την Καλαμάτα.

Με τη βοήθεια της Παναγίας, πάντα.

(Γελοίος πρωθυπουργός, γελοίοι πολιτικοί, γελοίοι πολίτες, γελοία χώρα. Όλα αρμονικά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.