Άψογη η διαφημιστική καμπάνια της Χρυσής Αυγής

Με την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη συνεχίζεται η προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής. Την προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής έχουν αναλάβει η κυβέρνηση, οι καναλάρχες, οι δικαστές και η οικονομική ελίτ, ώστε η Χρυσή Αυγή να πάρει υψηλό ποσοστό στις εθνικές εκλογές και να μην κινδυνεύσουν αυτοί.

Η Χρυσή Αυγή είναι το τέλειο κόλπο της Μαφιοκρατίας που λυμαίνεται την χώρα επί δεκαετίες.

Παράνομη η Χρυσή Αυγή, άρα νόμιμοι όλοι οι υπόλοιποι. Σατανικό.

Στις επόμενες εθνικές εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα έρθει τρίτο κόμμα με υψηλό ποσοστό, οπότε ο Μεγάλος Συνασπισμός Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί ως μονόδρομος, για να αντιμετωπιστεί ο “νεοναζιστικός κίνδυνος της Χρυσής Αυγής”.

Για να μην ασχοληθεί κανείς με τις ευθύνες των κομμάτων και των ολιγαρχών που διέλυσαν την χώρα, έκρυψαν έντεχνα το πρόβλημα της χρεοκοπίας, της απουσίας Δικαιοσύνης και της απόλυτης διαφθοράς, και έβαλαν στην θέση του το πρόβλημα του φασισμού, αφού πρώτα φρόντισαν να “φουσκώσουν” με κάθε τρόπο την Χρυσή Αυγή.

Χρειάστηκαν, βέβαια, οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, αλλά σε αυτή την χώρα οι ηλίθιοι δεν έλειψαν ποτέ και είχαν πάντα την Μεγάλη Ιδέα -κυρίως, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους-, με αποτέλεσμα να χαθούν οριστικά οι προαιώνιες πατρίδες και εκατομμύρια Έλληνες.

Όταν οι κυβερνώντες είναι πανούργοι, όταν η Δημοκρατία γίνεται τυραννία και ολιγαρχία, οι πολίτες δεν έχουν το δικαίωμα να παίζουν τα αθώα και ανεύθυνα πρόβατα.

(Δυο κείμενα από το παρελθόν: “Χρυσή Αυγή: Η κομπίνα συνεχίζεται” και “Μόνο οι πολίτες μπορούν να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή”)

(Οι Θεσμοφοριάζουσες απόψε στις 21:15 στην Χίο – Θέατρο Καστρομηνά. Αύριο Σάββατο 12 Ιουλίου, οι Θεσμοφοριάζουσες στην Μυτιλήνη – Θέατρο Κάστρου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.