Ο Jo Di κέρδισε το Τζόκερ

Jo DiΚαλησπέρα Πιτσιρίκο, Jo Di εδώ. Σου γράφω από το εξωτικό Codrington της νήσου Μαρμπούντα, η οποία μαζί με την Αντίγκουα αποτελούν ένα νησιωτικό κράτος στο Αρχιπέλαγος των Μικρών Αντιλών, εκεί στον Ατλαντικό δίπλα σχεδόν στα Μπαρμπάντος που “φορολογείται” η Ελληνικός Χρυσός ΑΕ.

Δεν εξαφανίστηκα Πιτσιρίκο, απλά κέρδισα το Τζόκερ και ως εκ τούτου απολαμβάνω τα καλά του καπιταλισμού, απαλλαγμένος από την φοβία της κατακραυγής από τον περίγυρό μου.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω στο Άγιο Όρος αλλά πλέον έχει γίνει πιο κοσμικό κι από τη Μύκονο οπότε επέλεξα την ασφάλεια των Αντιλών.

Αύριο θα σου στείλω ένα εισιτήριο να έρθεις να με βρεις να συζητήσουμε από κοντά.

Μέχρι τότε σε φιλώ

Και για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα: Η εξαφάνιση μου από το διαδίκτυο δεν έχει να κάνει με απειλές από τον Χατζηνικολάου ή τον Μαρινάκη, δεν έχει να κάνει με το μισθό που μου έκοψε η Κουμουνδούρου, δεν έχει να κάνει με το χαρτζιλίκι που σταμάτησε να μου δίνει ο Καμμένος. Έχει να κάνει με προσωπικά ζητήματα που προέκυψαν και που απαιτούν της πλήρους προσοχής μου. Αυτά προς το παρόν.

Καλό βράδυ!

Jo Di

(Αγαπητέ Jo Di, ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα κατάλαβες -με την ανησυχία που προκάλεσε η σημερινή εξαφάνιση του site σου και των λογαριασμών σου στα social media- πως σε αγαπάνε πολλοί άνθρωποι, οπότε, αν χρειαστείς κάτι, εδώ είμαστε. Σφύριξε ή κάνε ένα κολάζ, και θα τρέξουμε. Θα έρθω στην Μαρμπούντα αλλά όχι αμέσως, γιατί τώρα πρέπει να μαζέψω τις ελιές. Θα έρθω σε λίγες μέρες. Θα σου φέρω και λάδι από το δικό μου, να βάζουμε για αντηλιακό. Φιλιά!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.