Μαύρο

Πριν από τρεισήμισι μήνες, ο θάνατος της Αμαλίας Καλυβίνου είχε προκαλέσει συγκίνηση στο πανελλήνιο. Δημοσιογράφοι και μπλόγκερ ασχολήθηκαν για αρκετές ημέρες με την τραγική ιστορία της Αμαλίας και τις αναφορές της σε όσα πέρασε . Το θέμα έφτασε στη Βουλή όταν ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατέθεσε στις υπηρεσίες της Βουλής τις μαρτυρίες-ντοκουμέντο της Αμαλίας.

Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Ντίνος Βρεττός κατέθεσαν ερωτήσεις στους αρμόδιους υπουργούς. Ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε πως έχει αρχίσει ποινική προκαταρκτική εξέταση.

Ο υπουργός Απασχόλησης απάντησε με μια απίστευτα γραφειοκρατική απάντηση που μου ήταν αδύνατο να την κατανοήσω.

Ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος -αν και ήταν ο πλέον αρμόδιος για το θέμα- απάντησε μετά από 40 ημέρες (από τον κανονισμό της Βουλής ήταν υποχρεωμένος να απαντήσει μέσα σε 25 ημέρες) χωρίς να δώσει καμία ουσιαστική απάντηση.

Ο κ. Βενιζέλος κατέθεσε νέα ερώτηση στον κ. Αβραμόπουλο. Δεν έλαβε καμία απάντηση.

Ψηφίζω στην Α΄ Αθήνας. Δεν ψηφίζω Νέα Δημοκρατία. Ούτε ΠαΣοΚ ψηφίζω. Αν ψήφιζα Νέα Δημοκρατία, δεν θα ψήφιζα τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Θα διάλεγα μέσα από τα είκοσι υπόλοιπα πρόσωπα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ Αθήνας κάποιον καλύτερο. Κάποιον με περισσότερη ανθρωπιά. Για την Αμαλία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.