Ο γάμος σκοτώνει τη μοναξιά (και τους διπλούς λογαριασμούς)
Ο πολιτικός γάμος θεσπίστηκε στη χώρα μας το 1982 – σχεδόν 200 χρόνια μετά την καθιέρωσή του από τη Γαλλική Επανάσταση (σ.σ. η γκιλοτίνα είχε έρθει νωρίτερα αλλά την καταργήσαμε). Κάποιοι απορούν γιατί –ενώ ο πολιτικός γάμος ισχύει εδώ και 26 χρόνια στη χώρα μας- ξαφνικά φέτος πολλά ομόφυλα ζευγάρια εξεδήλωσαν την επιθυμία να παντρευτούν. Η απάντηση είναι απλή:
Επί πρωθυπουργίας Παπανδρέου, έβλεπες τον Ανδρέα και ένιωθες την ανάγκη να έχεις πολλές νεαρές γκόμενες – ξεχνούσες εντελώς το γάμο. Μετά ήρθε ο Μητσοτάκης – τον έβλεπες και ξεχνούσες εντελώς το σεξ. Με τον Σημίτη, μια φορά το εξάμηνο με τη γυναίκα σου – και βέβαια σε ιεραποστολική στάση.
Ο Καραμανλής μοιάζει ευτυχισμένος οικογενειάρχης – νιρβάνα κανονική. Τον βλέπουν όλοι και θέλουν να παντρευτούν για να ευτυχήσουν κι αυτοί.
Αν ο Καραμανλής μείνει στην εξουσία άλλη μια τετραετία, όχι μόνο οι ομοφυλόφιλοι αλλά και οι φανατικοί εργένηδες θα θέλουν να παντρευτούν. Οι μοναχοί θα πετάνε ομαδικά τα ράσα και θα εγκαταλείπουν τα μοναστήρια για να βρουν νύφες.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

