Βρέθηκε το Βαθύ Λαρύγγι!

Βρέθηκε το «βαθύ λαρύγγι» που μίλησε στο Market News International και εκτόξευσε τα spread. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το «βαθύ λαρύγγι» δεν είναι κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης αλλά ένας άντρας του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος αποκάλυψε σε έναν ξένο δημοσιογράφο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έφτασε στην Ύδρα τραβώντας κουπί, αλλά κάνοντας θαλάσσιο ποδήλατο.

Το κανό του πρωθυπουργού είχε πετάλια, αλλά αυτό έμεινε κρυφό, ώστε να παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός που βαριέται ακόμα και να κολυμπήσει, αλλά πλημμύρισε από περηφάνια, όταν πληροφορήθηκε πως ο παρμένος πρωθυπουργός του το έριξε στο κουπί.

Ο αθώος λιμενικός δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό στη χώρα, αλλά ξεγελάστηκε από τον πανούργο ξένο δημοσιογράφο, ο οποίος ήταν μεταμφιεσμένος σε Έλληνα ψαρά και έριχνε τα δίχτυα του, καπνίζοντας το τσιμπούκι του.

Η κυβέρνηση σκέφτεται να απαγορεύσει σε όλους τους Έλληνες να μιλάνε στους ξένους, ώστε να μην φουντώνουν οι φήμες και ανεβαίνουν τα spread.

Τώρα η κυβέρνηση αναζητά μια καλή είδηση, για να αντιστραφεί το κλίμα και να αναβληθεί η στάση πληρωμών για δέκα ακόμα μέρες.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης πιστεύει πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πιάσει αμέσως γκόμενα και ελπίζει πως οι αγορές θα εκτιμήσουν τουλάχιστον το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου γαμάει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.