Γιατί κλαίνε οι εικόνες;

Δάκρυσε η εικόνα της Παναγιάς της Δανειολήπτριας που βρίσκεται στο ξωκλήσι του Αϊ Γιάννη του Τοκογλύφου. Ο πατήρ Τσιφούτης δήλωσε πως η Παναγιά  κλαίει επειδή τα spread ξεπέρασαν τις 600 μονάδες και το έλλειμμα της Ελλάδας για το 2009 αυξήθηκε στο 13,6%.Εκτός από την Παναγία, στα κλάματα το έχει ρίξει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, ο Γιώργος Παπανδρέου τα βράδια δεν κοιμάται και κλαίει. Μάλλον περνάει κλιμακτήριο.

Ο κ. Παπανδρέου αναπληρώνει τον βραδινό ύπνο, αφού κοιμάται όρθιος όλη μέρα, αλλά το ερώτημα είναι «γιατί κλαίνε τόσα χρόνια οι εικόνες των αγίων στην Ελλάδα;».

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, θα έπρεπε οι άγιοι και οι Παναγίες να έχουν ξεσκιστεί στο γέλιο. Θα έπρεπε να πέφτουν στα πατώματα και να χτυπιούνται από τα γέλια.

Πραγματικά, περιμένω την ημέρα που κάποιος παπάς θα μας ανακοινώσει πως μια εικόνα της Παναγίας άρχισε να γελάει. Τότε θα καταλάβω πως η Ελλάδα έχει αλλάξει. Φτάνει πια με την κλαψομουνίαση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.