Ο Παπαμιμίκος και η Μαίρη

Κάποιος Παπαμιμίκος εξελέγη νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Αφενός ο κ. Παπαμιμίκος θα πρέπει να αλλάξει αμέσως επίθετο –γιατί το «Παπαμιμίκος» είναι πιο αστείο και από το «Κοκοβίκος» στο «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα»- και αφετέρου δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζεις επειδή εξελέγης πρόεδρος της νεολαίας του ενός από τα δυο κόμματα που χρεοκόπησαν την Ελλάδα.

Ο κ. Παπαμιμίκος θα πρέπει αμέσως να μιμηθεί τον Μιμίκο και να αυτοκτονήσει με πιστόλι, ενώ, επειδή δεν υπάρχει Μαίρη σε αυτήν την ιστορία, θα πρέπει να πάει να πέσει από την Ακρόπολη η Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης, θα πρέπει να διαλυθούν αμέσως όλες οι πολιτικές νεολαίες.

Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και την συμπάθειά μου στον άλλο υποψήφιο, τον Κώστα Χατζή. Είναι προφανές πως οι Οννεδίτες δεν τον έβγαλαν πρόεδρο επειδή είναι ρατσιστές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.