ΠΑΜΕ κρουαζιέρα;

Πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό θεωρήθηκε η κίνηση των 400 διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, οι οποίοι εμπόδισαν τους 970 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου «Zenith» να επιβιβαστούν στο πλοίο. Κανείς δεν κατάλαβε πόσο πατριωτική ήταν η κίνηση των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ:


Το ΠΑΜΕ εμπόδισε τους τουρίστες να επιβιβαστούν στο κρουαζιερόπλοιο, ώστε να παραμείνουν κι άλλο στην Αθήνα, να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα και να βοηθήσουν την οικονομία της χώρας μας σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο.

Θα πρέπει όλοι μας να μιμηθούμε τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και να καθυστερούμε όλους τους τουρίστες που πρόκειται να φύγουν από τη χώρα μας. Μπορούμε να τους πιάνουμε κουβέντα για να χάσουν το αεροπλάνο, να τους κρύβουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους ή να τους μεθάμε για να ξεχνάνε πως πρέπει να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Με αυτόν τον τρόπο, οι τουρίστες θα παρατείνουν τη διαμονή τους στη χώρα μας και θα τονώσουν τον ελληνικό τουρισμό και την ελληνική οικονομία.

Τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης που ένιωσαν οργή από την κίνηση των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ να απαγορεύσουν στους τουρίστες να επιβιβαστούν στο πλοίο -επειδή τάχα μου πλήττουν την πατρίδα-, θα πρέπει να σκεφτούν πόσες φορές οι ίδιοι απαγόρευσαν να ακουστεί η αλήθεια και αποθέωσαν τους κάφρους πολιτικούς που χρεοκόπησαν τη χώρα, επειδή αυτό συνέφερε οικονομικά τα αφεντικά τους. Οπότε, καλά θα κάνουν τώρα να βγάλουν τον σκασμό.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.