Του Βοτανικού ο μάγκας μπήκε μέσα στο τζαμί

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την άμεση οικοδόμηση Τεμένους, χωρητικότητας 500 ατόμων, στο Βοτανικό. Κάποιοι πιστεύουν πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για την ανέγερση τζαμιού, επειδή η χώρα μας βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο. Κι όμως, το τζαμί έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή:


Η ανέγερση του τζαμιού είναι μια μελετημένη και συμβολική κίνηση, αφού με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θέλει να μας δείξει ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα μας αλλάξει την πίστη.

Βέβαια, δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, αφού έχουμε αποδείξει επανειλημμένως πως δεν έχουμε τον Θεό μας.

Σε μια κίνηση συμπαράστασης στους χριστιανούς αδελφούς τους, οι μουσουλμάνοι της χώρας μας αποφάσισαν το τζαμί του Βοτανικού να μην είναι προσανατολισμένο προς την Μέκκα -όπως τα υπόλοιπα-, αλλά στην Ουάσινγκτον, την έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.