Απαγόρευση εξόδου; (Update)

Ο διευθυντής του τηλεοπτικού καναλιού EXTRA-3, Μάκης Γιομπαζολιάς, χαρακτηρίζει τον Τάσο Μαντέλη επικίνδυνο για να διαφύγει από τη χώρα και ζητάει από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Μπράβο στον κ. Γιομπαζολιά.Update: Τελικά, ο Τάσος Μαντέλης έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν. Η αηδιαστική του φάτσα θα τον συντροφεύει παντού. Η κυβέρνηση -και τα υπόλοιπα κόμματα- προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει η παραδοχή Μαντέλη για χορηγία από τη Siemens – το παίζουν αδιάφοροι.

Δεν μπορούν να κάνουν και διαφορετικά. Πολιτικοί, καναλάρχες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοεπιχειρηματίες είναι δεμένοι μεταξύ τους – αν φύγει ένας, φύγανε όλοι. Είναι μια χούντα, δηλαδή ένας σύνδεσμος – είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Όταν κάποιοι θα πάρουν τα όπλα, να θυμηθούν υποθέσεις όπως αυτή του Μαντέλη και να καταλάβουν πως αυτοί είναι υπεύθυνοι. Για να δούμε.

update 2: Τελικά, ο Μαντέλης δεν έφυγε. Είναι ακόμα στην Ελλάδα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.