Δεν τσιμπάμε

Θα τραβήξει πολύ η μαλακία με τους δημοσιογράφους του Alter να παίζουν τους έκπληκτους από την φοροδιαφυγή των γιατρών; Ρε ζώα, πώς γίνεται να είστε τόσο ηθικοί και έντιμοι απέναντι στη φοροδιαφυγή των γιατρών, όταν κάνετε γαργάρα τα εικονικά τιμολόγια του Alter;Ας μην πέσει κανείς στην παγίδα που στήνει η χουντική κυβέρνηση -σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης-, προσπαθώντας να διαπομπεύσει συνανθρώπους μας και να στρέψει την οργή των πολιτών σε κάποιες ομάδες εργαζομένων. Θέλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας.

Μετά τη χρεοκοπία της χώρας, αυτοί που θα πρέπει να ελεγχθούν για τα οικονομικά τους εγκλήματα είναι οι πολιτικοί, οι μεγαλοεκδότες, οι καναλάρχες και οι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ας ξεκινήσουν από τον Μπόμπολα. Θέλουν; Μπορούν; Ούτε θέλουν, ούτε μπορούν.

Επιμένω: Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Είναι εχθροί του λαού.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.