Η ελληνική αντίσταση συνεχίζεται

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην ελληνική χούντα η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κοντά στις φυλακές Κορυδαλλού. Η χούντα πίστευε πως είχε συλλάβει όλους όσοι κάνουν ένοπλη αντίσταση, αλλά η έκρηξη αποδεικνύει πως υπάρχουν αντιστασιακοί, οι οποίοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Οι προσπάθειες της ελληνικής χούντας να σταματήσει τις βομβιστικές ενέργειες μπορεί να αποδειχτούν μάταιες, αφού δεκάδες Έλληνες μπαίνουν καθημερινά στο διαδίκτυο και συλλέγουν πληροφορίες για την παρασκευή βομβών, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως μια ομάδα αντιστασιακών φοιτητών του Πολυτεχνείου είναι πολύ κοντά στην παρασκευή πυρηνικής βόμβας.

Η χτεσινή βομβιστική ενέργεια μάλλον είναι μια απάντηση στην προπαγάνδα της χούντας, η οποία χρησιμοποιεί όλα τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας, ώστε να πείσει τους υπόδουλους Έλληνες πως η χρεοκοπία της χώρας δεν οφείλεται στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αλλά στο ότι ένας μικροβιολόγος, ένας ωριλά και ένας ουρολόγος -που έχουν ιατρεία στο Κολωνάκι- δεν εξέδιδαν όλες τις αποδείξεις.

Πηγές της αστυνομίας της χούντας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η τοποθέτηση της βόμβας να ήταν μια συμβολική κίνηση, αφού στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού κρατούνται αρκετοί αντιστασιακοί. Η χούντα τους έκλεισε στις γυναικείες φυλακές, σε μια προσπάθεια να τους σπάσει το ηθικό, αφού βλέπουν συνέχεια γυναίκες αλλά δεν μπορούν να τις γαμήσουν.

Παράλληλα, η χούντα απέφυγε να βάλει τους αντιστασιακούς στις ανδρικές φυλακές, γιατί θα μυούσαν τους άλλους κρατούμενους στη μαρξιστική θεωρία, θα τους εκπαίδευαν στο αντάρτικο πόλεων και οι φυλακές θα γίνονταν στρατόπεδο εκπαίδευσης ανταρτών. Οι γυναικείες φυλακές κρίθηκαν προτιμότερες για τους αντιστασιακούς, επειδή οι Ελληνίδες δεν φημίζονται ιδιαίτερα για τις πολιτικές τους ανησυχίες, αφού έχουν του μουνιού τους τον χαβά.

Η ελληνική χούντα περνάει δύσκολες μέρες, αφού, σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση της CIA, οι πολίτες πιστεύουν πως τα μέλη της 17Ν θα πρέπει να αφεθούν ελεύθερα. Το 95% των πολιτών πιστεύει πως η 17Ν ήταν μια γενναία αντιστασιακή οργάνωση που προσπάθησε να σώσει την Ελλάδα από την αδίστακτη χούντα των πολιτικών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των μεγαλοεκδοτών, ώστε να μην φτάσει η χώρα στην πτώχευση και στη μειωμένη εθνική κυριαρχία.

Παράλληλα, το 89% των πολιτών αδυνατεί να καταλάβει γιατί είναι στη φυλακή τα μέλη της 17Ν και δεν είναι στη φυλακή οι δυο τελευταίοι πρωθυπουργοί-ανδρείκελα που ρήμαξαν τη χώρα, ενώ ανάλογες απορίες αρχίζουν να εμφανίζονται και στον διεθνή Τύπο.

Το 85% των πολιτών πιστεύει πως, όσο τα μέλη της 17Ν ήταν ελεύθερα, υπήρχε τουλάχιστον μια υποψία δημοκρατίας και δικαιοσύνης στη χώρα -αφού πολιτικοί, δικαστικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες κάνανε και λίγο κράτει, επειδή είχαν τον φόβο πως μπορεί να τους περάσει από το μυαλό καμιά σφαίρα-, αλλά, από τότε που συνελήφθησαν τα μέλη της 17Ν, γαμηθήκανε στο κλέψιμο οι παλιοπουσταράδες.

Μόλις έγινε γνωστή η έκρηξη, υπήρξε η σκέψη να υποχρεωθεί η ΕΣΗΕΑ να κηρύξει αμέσως απεργία –για να μην γίνει γνωστή η είδηση-, αλλά η έκρηξη ακούστηκε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, οπότε προτιμήθηκε να ανακοινωθεί και να αρχίσουν πάλι οι γνωστές αρλούμπες περί τρομοκρατίας, οι οποίες δεν πείθουν κανέναν μετά από την αποκάλυψη του πλιάτσικου των χουντικών κυβερνήσεων που οδήγησαν τη χώρα στην πτώχευση.

Σήμερα φτάνει στην Αθήνα ο ηγέτης της τουρκικής χούντας για συνεργασία με τον ηγέτη της ελληνικής χούντας, αλλά θα συναντήσει και τον προηγούμενο πρωθυπουργό της ελληνικής χούντας, ο οποίος είναι κουμπάρος του. Μποκ!

Ήταν η ελληνική ραδιοφωνική εκπομπή της Ντόιτσε Βέλε. Η φωνή των εξόριστων και αγωνιζομένων Ελλήνων.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.