Καραπιπερίμ

Έξαλλοι έγιναν πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι, επειδή ο Ερντογάν είπε πως τα ελληνικά ΜΜΕ λειτουργούν σαν φερέφωνα του ελληνικού Πενταγώνου, στον τρόπο που παρουσιάζουν τις παραβιάσεις των τουρκικών αεροσκαφών. Έχουν δίκιο οι άνθρωποι:Ο Ταγίπ Ερντογάν θα πρέπει να καταλάβει πως τα ελληνικά ΜΜΕ προβάλλουν πάντα ό,τι επιθυμεί η εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά δεν το κάνουν από πατριωτισμό ή για λόγους εθνικής προπαγάνδας.

Είναι βέβαιο πως, αν η Τουρκία φροντίσει να δίνει κάθε μήνα μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ελληνικά ΜΜΕ, αυτά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να υποστηρίζουν καθημερινά πως τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πρέπει να σταματήσουν να παρενοχλούν τα τουρκικά, ακόμα και αν αυτά πετούν πάνω από την Αίγινα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.