Λογική και ευαισθησία (updated)

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι τα σκληρά οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε το παιδί για τα θελήματα της Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δεν θίγουν τον 13ο και τον 14ο μισθό των ιδιωτικών υπαλλήλων. Γιατί δεν κόπηκαν ο 13ος και ο 14ος μισθός των ιδ. υπαλλήλων;Η κυβέρνηση έδωσε μάχη για τον 13ο και τον 14ο μισθό των ιδιωτικών υπαλλήλων. Όλοι οι υπουργοί έχουν αντιληφθεί πως σύντομα θα είναι άνεργοι και θα ψάχνουν για δουλειά, οπότε, ουσιαστικά, το έκαναν επειδή σκέφτονταν τους εαυτούς τους.

update: Σύμφωνα με τον Ηλία Σιακαντάρη στο τηλεοπτικό δελτίο του ΣΚΑΙ, το ΔΝΤ δεν έθεσε ποτέ θέμα περικοπής του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Δηλαδή, τα περί μάχης που δίνει η κυβέρνηση -και ο Γιώργος Παπανδρέου προσωπικά- ήταν κυβερνητική προπαγάνδα που διεκπεραιώθηκε από παπαγαλάκια σαν τον Μανώλη Καψή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.