Μια Βοσκοπούλου αγάπησα

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει κάνει –όπως όλοι μας- πολλά λάθη στη ζωή του. Έκανε λάθη και σήμερα τα πληρώνει. Κι όμως, η ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου θα μπορούσε να είναι αρμονική, ήρεμη και υγιής, αν -σε νεαρή ηλικία- είχε δώσει την πρέπουσα προσοχή στο επώνυμό του:«Βοσκόπουλος» σημαίνει «ο γιος του βοσκού». Ο Τόλης Βοσκόπουλος θα έπρεπε να γίνει βοσκός – αυτό του είχε γράψει η μοίρα κι αυτό του ταίριαζε.

Το λάθος του Τόλη ήταν ότι αγνόησε τον επαγγελματικό προσανατολισμό που του υπεδείκνυε το επώνυμό του, πήγε κόντρα στη μοίρα και έγινε αοιδός.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η μοίρα να τον εκδικηθεί, το δεύτερο συνθετικό του επωνύμου του να αποκτήσει άλλη δυναμική και ο Τόλης με την Άντζελα να πάρουν τελικά τον πούλο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.