Ντόρα Λίνκολν

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην Κρήτη για να παραστεί σε πανηγύρι – κατάλαβε επιτέλους πως είναι μόνο για τα πανηγύρια. Μετά τον πεντοζάλη και τις ρακές, η κυρία Μπακογιάννη είπε στους δημοσιογράφους πως «ο Αβραάμ Λίνκολν έλεγε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις».Είναι πολύ σωστή η άποψη του Αβραάμ Λίνκολν πως ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις.

Όμως, η κυρία Μπακογιάννη δεν έχει αντιληφθεί πως αυτό ακριβώς έχει κάνει ο ελληνικός λαός μαζί της: ο ελληνικός λαός έχει δείξει με κάθε τρόπο στην κυρία Μπακογιάννη πως είναι ακατάλληλη, ανεπιθύμητη και αντιπαθητικιά, και έχει δημιουργήσει ένα μέλλον, στο οποίο η κυρία Μπακογιάννη δεν έχει καμία απολύτως θέση.

Η κυρία Μπακογιάννη νομίζει πως το μέλλον το δημιουργούν ακόμα οι καναλάρχες και παπαγαλάκια που είναι στο payroll. Πάνε αυτά. Τελειώσανε.

Τον Λίνκολν εθυμήθηκες
εκεί στο πανηγύρι,
μα ο λαός σου έχει πει
“Ντόρα, άει σιχτίρι”!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.