Ο Μαντέλης καταδικάστηκε (Update)
Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους Έλληνες η φυγή του Τάσου Μαντέλη στο Αζερμπαϊτζάν, μετά την παραδοχή του πρώην υπουργού πως η πολιτική του καριέρα είχε ως χορηγό τη Siemens. Μην ανησυχείτε, ο κ. Μαντέλης θα τιμωρηθεί παραδειγματικά:
Μια ομάδα οργισμένων πολιτών κατέφυγε σε έναν πληρωμένο δολοφόνο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο Αζερμπαϊτζάν, με αποστολή να εκτελέσει τον κ. Μαντέλη.
Ο πληρωμένος δολοφόνος έχει καταγωγή από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και η αμοιβή του είναι μόνο 500 ευρώ, συν τα αεροπορικά εισιτήρια και τα έξοδα διαμονής στο Μπακού. Αυτήν την εποχή, υπάρχει μεγάλη ανεργία στον κλάδο των πληρωμένων δολοφόνων και σκοτώνουν για μια τυρόπιτα.
Η δολοφονία του κ. Μαντέλη θεωρείται εύκολη υπόθεση, γιατί το Αζερμπαϊτζάν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Αν η Ελλάδα –που είναι και στην Ευρωπαϊκή Ένωση- είναι τέτοιο κωλοχανείο, φανταστείτε πως είναι το Αζερμπαϊτζάν. Άλλωστε, αν ήταν σοβαρή χώρα, θα έπαιρναν τον Μαντέλη να δουλεύει γι’ αυτούς;
Ο δολοφόνος θα γαζώσει τον κ. Μαντέλη με ένα Καλάσνικοφ, μετά θα του κόψει τα αρχίδια και θα του τα βάλει στο στόμα. Θα το κάνει, βέβαια, να μοιάζει σαν ατύχημα…
Η δολοφονία του Τάσου Μαντέλη θα λειτουργήσει παραδειγματικά για τους διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς, αλλά και για όλα αυτά τα μουνόπανα των καναλιών που τον είχαν κάθε μέρα στα παράθυρα -έχοντας πάρει τις μίζες τους-, αλλά τώρα κάνουν πως δεν τον ξέρουν.
update: Ο Μαντέλης είναι ακόμα στην Ελλάδα. Έμαθε πως στο Αζερμπαϊτζάν τον περιμένει ο πληρωμένος δολοφόνος και αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα.
Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου
Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.