ΠΑΜΕ και μη ρωτάς που πάμε

Ξεχωριστή πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ –στη διάρκεια του χτεσινού απεργιακού συλλαλητηρίου-, αφού τα μέλη του κινήθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας, όπου έκαναν συμβολική κατάληψη, ενώ στη συνέχεια κατέλαβαν κυριολεκτικά όλες τις καφετέριες του Θησείου.Η επιλογή του ΠΑΜΕ να αράξουν τα μέλη του στις καφετέριες του Θησείου και να πίνουν φραπέ επέφερε ένα ακόμα πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό, αφού τα μέλη του ΠΑΜΕ είχαν πιάσει όλες τις καρέκλες και οι τουρίστες ήταν αναγκασμένοι να πίνουν τον καφέ τους όρθιοι.

Η ηγεσία του ΚΚΕ δεν θέλει να διαδηλώνουν τα μέλη του ΠΑΜΕ μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους–για να μην αποκτήσουν μικροαστικές συνήθειες-, οπότε έχει αποφασίσει να κάνει ξεχωριστές πορείες.

Στην επόμενη απεργία, οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ θα κάνουν πορεία μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θα φέρνουν βόλτες γύρω-γύρω στο ταρτάν και θα φωνάζουν αντικαπιταλιστικά συνθήματα, μέχρι να πέσουν ξεροί από την κούραση.

Τα πιο ηλικιωμένα μέλη του ΠΑΜΕ θα διαδηλώνουν στην εσωτερική διαδρομή του Παναθηναϊκού Σταδίου, για να κάνουν λιγότερα μέτρα από τους υπόλοιπους και να μην τα φτύσουν από τους τρεις πρώτους γύρους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.