Περηφάνια και Επανάσταση

Στις 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη παρέλαση του Athens Pride και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ από πλευράς συμμετοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φετινό Φεστιβάλ Υπερηφάνειας οι ετεροφυλόφιλοι θα είναι περισσότεροι από τους ομοφυλόφιλους και ο λόγος είναι απλός:

Οι Αθηναίοι βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση τους τελευταίους μήνες και αναζητούν με αγωνία μια ευκαιρία να νιώσουν περήφανοι.

Μιας και οι μόνοι που είναι περήφανοι αυτές τις ημέρες στη χώρα μας είναι οι ομοφυλόφιλοι –και ο Ανδρέας Βγενόπουλος-, εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι και Αθηναίες ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, για να ανυψωθεί το ηθικό τους και να νιώσουν κι αυτοί λίγο περήφανοι.

Το φετινό Athens Pride θα ξεκινήσει ως παρέλαση, αλλά γρήγορα θα μετατραπεί σε διαδήλωση κατά της κυβέρνησης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Χιλιάδες αναρχικοί και αντιεξουσιαστές θα εμφανιστούν ντυμένοι σαν τραβεστί, αλλά κάτω από τα φουστάνια θα κρύβουν βόμβες μολότοφ, σφυριά και βαριοπούλες.

Μόλις η παρέλαση θα φτάσει μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Γκέι Στρατιώτη–και ενώ οι μπάτσοι θα είναι εντελώς ανυποψίαστοι- οι αναρχικοί θα πετάξουν τις γόβες και θα αρχίσουν να τρέχουν προς τη Βουλή, ακολουθούμενοι από ένα πολύχρωμο πλήθος αποτελούμενο από γκέι, στρέιτ, λεσβίες, αμφί, τρανς και τον Λουκάνικο, τον σκύλο επαναστάτη.

Η Βουλή θα καταληφθεί μέσα σε λίγα λεπτά, η χούντα θα πέσει, τα μεγάφωνα του Κοινοβουλίου θα παίζουν Abba και όλη η Ελλάδα θα νιώσει περήφανη σαν γκέι.

Άντε να τελειώνουμε τις 5 Ιουνίου -την ημέρα του Athens Pride- με την Επανάσταση, γιατί στις 11 Ιουνίου ξεκινάει το Μουντιάλ και δεν θα μπορούμε να το απολαύσουμε με την ησυχία μας, αν έχουμε αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες.

(Εννοείται πως σήμερα θα πάμε ΟΛΟΙ στη διαδήλωση.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.