Σενιάν ή καλοψημένο;

Υπογράφηκε η απόφαση για τα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών και σύντομα θα ανακοινωθεί η ακριβής θέση του πρώτου Κέντρου. Η δημιουργία Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών κρίνεται επιβεβλημένη από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την κυβέρνηση, επειδή σε λίγο οι δρόμοι θα γεμίσουν νεκρούς και οι παπάδες δεν θα προλαβαίνουν να τους χώνουν.Η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, δήλωσε πως μόλις δημιουργηθούν τα πρώτα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών, η κυβέρνηση θα ξεκινήσει τη δημιουργία Κέντρων Αποτέφρωσης Ζωντανών.

Σύμφωνα με την κυρία Μπιρμπίλη, η πολιτεία θα δίνει στον πολίτη την ελευθερία να επιλέξει αν θέλει να καεί ζωντανός ή νεκρός.

Τα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών είναι ένα από τα αναπτυξιακά έργα της κυβέρνησης αφού θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίες, μιας και κάποιος θα πρέπει να πετάει τα πτώματα στο φούρνο, κάποιος θα πρέπει να τον ανάβει, κάποιος θα πρέπει να μαζεύει τις στάχτες και κάποιος θα πρέπει να τον καθαρίζει. Προτεραιότητα στις προσλήψεις θα έχουν όσοι έχουν προϋπηρεσία σε φούρνους, σε ψησταριές και σε αφισοκολλήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης, τα Κέντρα Αποτέφρωσης Νεκρών θα συνδυαστούν με την αιολική ενέργεια. Δίπλα σε κάθε κέντρο θα υπάρχουν ανεμογεννήτριες που θα στέλνουν μακριά τα αποκαΐδια που θα βγαίνουν από την καμινάδα, αλλά και την μπόχα από τα καμένα πτώματα.

Μετά από εντολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει τροπολογία στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία μαζί με τον νεκρό σύζυγο θα καίγεται και η χήρα του, για να μη μείνει μόνη στη ζωή, αλλά, κυρίως, για να μην παίρνει τη σύνταξή του και ανέβουν πάλι τα spread.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτούσε εκτός από τη χήρα να καίγονται μαζί με τον νεκρό και τα παιδιά του, αλλά η κυβέρνηση έδωσε σκληρή μάχη και κατάφερε να σώσει τουλάχιστον τα παιδιά των ιδιωτικών υπαλλήλων, γιατί τα παιδιά των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα το γλιτώσουν τελικά το φούρνισμα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.