Σηκώστε τις κόκκινες σημαίες!

Τα πλάνα με τα στελέχη του ΠΑΜΕ να ανεμίζουν τις κόκκινες σημαίες δίπλα στον Παρθενώνα κάνουν τον γύρο του κόσμου. Πολλοί κατακρίνουν το ΚΚΕ για τις επιλογές του, αλλά δεν έχουν αντιληφθεί πως μόνο το ΚΚΕ προσπαθεί να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία:



Το ΚΚΕ έχει επιλέξει χώρους στους οποίους κινούνται τουρίστες. Μετά το κλείσιμο των εισόδων των ξενοδοχείων στο Σύνταγμα, ακολούθησε ο αποκλεισμός του κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά και η εισβολή στην Ακρόπολη. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Στόχος του ΚΚΕ είναι να τραβήξει την προσοχή των ξένων τηλεοπτικών καναλιών και αυτές οι εικόνες να φτάσουν παντού.

Οι ξένοι που βλέπουν τα μέλη του ΠΑΜΕ να ανεμίζουν τις κόκκινες σημαίες σχηματίζουν την εντύπωση πως οι Έλληνες έχουν εξαγριωθεί με τα σκληρά οικονομικά μέτρα και έχουν γίνει όλοι κομουνιστές.

Η ιδέα μιας Ελλάδας που θα μετατραπεί σε Κούβα της Μεσογείου προκαλεί ανατριχίλες σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς. Για να αποφύγουν το ενδεχόμενο μιας κομουνιστικής Ελλάδας, θα τρέξουν να σβήσουν τα χρέη μας και να μας δώσουν όσα χρήματα θέλουμε.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που προσπαθεί να σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία. Αντί να γκρινιάζεις, πάρε κι εσύ την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο και βγες αμέσως στο δρόμο.

Αν τα ξένα τηλεοπτικά δίκτυα δείξουν πλάνα με δυο εκατομμύρια Έλληνες να ανεμίζουν τις κόκκινες σημαίες, την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει κανένα χρέος και θα μπορείς να συνεχίσεις να ζεις σαν καπιταλιστικό γουρούνι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.