Το ωραιότερο μπουρδέλο του κόσμου

Το σύνθημα «να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» ακούγεται όλο και από περισσότερους πολίτες τους τελευταίους μήνες. Θα ήταν λάθος να καεί το μπουρδέλο η Βουλή, αφού υπάρχει μια πολύ καλύτερη λύση, η οποία θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της οικονομίας μας:Χαρακτηρίζοντας τη Βουλή «μπουρδέλο», αυτομάτως υπονοούμε πως οι βουλευτές είναι πουτάνες.

Οι βουλευτές είναι πουτάνες, αλλά δεν θέλει να τους γαμήσει κανείς. Δηλαδή, είναι εντελώς άχρηστοι.

Θα μπορούσαμε –αντί να κάψουμε τη Βουλή- να αντικαταστήσουμε τους βουλευτές με κανονικές πουτάνες. Οι βουλευτές είναι άσχημες πουτάνες – εμείς θα βάλουμε όμορφες πουτάνες.

Εκατομμύρια τουρίστες από όλον τον κόσμο θα έρθουν στην Αθήνα, για να γαμήσουν μια πουτάνα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τα έσοδα θα είναι τεράστια, αφού σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν μπορείς να γαμήσεις μια πουτάνα μέσα στο κοινοβούλιο.

Ο σεξοκοινοβουλευτικός τουρισμός θα είναι ένα ελληνικό μονοπώλιο και το απόλυτο συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.