Όπαπ!

Κόντεψα να πέσω ξερός, όταν είδα στην τηλεόραση τη νέα διαφήμιση του ΟΠΑΠ: «Μπορούμε. Είμαστε Έλληνες, όλοι μαζί δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη». Ούτε προεκλογικό σύνθημα κόμματος να ήτανε. Άντε να πάρει ο ΟΠΑΠ την εξουσία να δούμε άσπρη μέρα.Ειδικά αυτό το «δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη», σε διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών, είναι πάρα πολύ έξυπνο. Ποιος μπαγάσας το σκέφτηκε;

Είναι πολύ αστείο να κάνεις διαφήμιση με το σύνθημα «Είμαστε Έλληνες, όλοι μαζί δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη», σε μια χώρα που μόλις χρεοκόπησε επειδή ΟΛΑ είναι στην τύχη.

Θα πέσει πολύ ΠΡΟΠΟ και λαχείο από εδώ και πέρα. Όπως μαθαίνουν και οι πρωτοετείς φοιτητές οικονομικών σχολών, τα τυχερά παιχνίδια γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στις τριτοκοσμικές χώρες.

Ένας αναγνώστης στο Κουρδιστό Πορτοκάλι λέει ότι “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΤΟΥΣ”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.