Πλαζ στο Σύνταγμα

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Αθηναίους το τουρνουά beach volley “Athens Golden Cup” που διεξάγεται στην πλατεία Συντάγματος. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης υλοποίησε την υπόσχεσή του και τώρα προετοιμάζεται, ώστε τον επόμενο χειμώνα να είναι έτοιμο το χιονοδρομικό κέντρο στην Ομόνοια.

Οι αγώνες beach volley θα γίνονται στο εξής σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας, ώστε οι παραλίες να είναι εντελώς ελεύθερες και να μπορούν οι πολίτες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους.

Το μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται με τους αγώνες beach volley στο Σύνταγμα είναι πως -από τα δυνατά καρφιά- οι μπάλες βγαίνουν έξω από το γήπεδο και οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να τις κυνηγάνε ξυπόλητοι στην Ερμού και στη Μητροπόλεως.

Ο κ. Κακλαμάνης ετοιμάζεται τώρα να εγκαταστήσει τεράστιες νεροτσουλήθρες σε όλη την πλατεία Συντάγματος, ώστε να μην μπορούν οι διαδηλωτές να φτάσουν στη Βουλή και να την κάψουν.

Το μεγάλο παιχνίδι του τουρνουά beach volley θα διεξαχθεί το Σάββατο ανάμεσα στην ομάδα του Athens Pride και την ομάδα της Χρυσής Αυγής, με χορηγό το Lipton Ice Tea και έπαθλο –για τους νικητές- ένα μαγευτικό ταξίδι στη μαρτυρική Γάζα.

Μετά το τέλος του τουρνουά, το γήπεδο του beach volley θα παραμείνει στο Σύνταγμα, για να πηγαίνουν οι αδέσποτες γάτες της Αθήνας και να θάβουν στην άμμο τα κακάκια τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.