Τι μου τη χάρισες αυτή τη βουβουζέλα;

Ανταπόκριση από το Ντέρμπαν
Η προετοιμασία της εθνικής μας συνεχίστηκε χτες χωρίς αγιασμό από τον μητροπολίτη Καλής Ελπίδας, Σέργιο, και οι παίκτες μας εξέφρασαν παράπονα. Ευτυχώς, ο μητροπολίτης Σέργιος είχε αφήσει καβάντζα δυο βαρέλια με αγιασμό και ο Ότο Ρεχάγκελ έδωσε από δυο σφηνάκια αγιασμό σε κάθε παίκτη, με αποτέλεσμα να πετάνε στην προπόνηση.


Οι γιατροί της ομάδας δήλωσαν πως χρειάζεται ένα θαύμα, για να αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μόρας στην πρεμιέρα με την Νότιο Κορέα. Για να γιάνει το ποδάρι του Μόρα, ο μητροπολίτης Σέργιος έστειλε στο ξενοδοχείο της εθνικής μας τη θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς της Βουβουζέλας.

Οι παίκτες είναι πολύ ευχαριστημένοι από το ξενοδοχείο. Το μόνο πρόβλημα είναι τα λιοντάρια και οι τίγρεις που κυκλοφορούν στους διαδρόμους και στα δωμάτια, αλλά –με τον καιρό- θα τα συνηθίσουν. Ευτυχώς, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα οι κροκόδειλοι και τα ανακόντα.

Ένα μικρό πρόβλημα υπάρχει και με τους μπαμπουίνους, που πετάγονται από παντού. Χτες στην προπόνηση, οι μπαμπουίνοι έκλεβαν συνέχεια την μπάλα και την πήγαιναν στον Καραγκούνη, ο οποίος έχει κερδίσει τη συμπάθειά τους λόγω ομοιότητας.

Ο κάθε παίκτης κοιμάται μόνος του στο δωμάτιο, για να μην ξυπνάει με το ροχαλητό του τους άλλους, αλλά και επειδή η ποδαρίλα του αλλουνού δεν αντέχεται με τίποτα.

Οι μόνοι που κοιμούνται παρέα είναι ο Κατσουράνης με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και ο Σαμαράς με τον Σηφάκη. Αυτοί οι παίκτες φοβούνται να κοιμηθούν μόνοι τους, οπότε ο Ότο Ρεχάγκελ τους έβαλε παρέα, για να μην κλαίνε.

Οι Έλληνες ομογενείς είναι στο πλευρό της εθνικής μας και προετοιμάζονται και αυτοί για τον πρώτο κρίσιμο αγώνα με τη Νότιο Κορέα.

Κάθε βράδυ, οι Έλληνες ομογενείς πάνε έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της Νοτίου Κορέας και χαλάνε τον κόσμο με τις βουβουζέλες τους, με αποτέλεσμα οι Νοτιοκορεάτες να μην μπορούν να κλείσουν μάτι όλο το βράδυ και να σέρνονται την επόμενη μέρα στις προπονήσεις.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.