Υπουργείο Προστασίας του Υπουργού

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποτελεί παρελθόν. Τώρα έχουμε το υπουργείο Προστασίας του Υπουργού και του Βουλευτή. Ήδη, γίνεται λόγος για την ανάγκη ύπαρξης ανιχνευτών εκρηκτικών σε όλα τα υπουργεία και στα πολιτικά γραφεία των υπουργών και των βουλευτών.



Θα είναι λάθος να τοποθετηθούν ανιχνευτές εκρηκτικών στα υπουργεία και στα γραφεία των πολιτικών. Η χώρα βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν είναι ώρα για περιττά έξοδα. Το σωστό θα είναι να προσληφθούν υπάλληλοι, οι οποίοι θα ανοίγουν την αλληλογραφία των υπουργών και των βουλευτών.

Αν προσληφθούν υπάλληλοι για να ανοίγουν την αλληλογραφία των υπουργών, των βουλευτών, των εκδοτών, των καναλαρχών, των μεγαλοδημοσιογράφων – και όσων ακόμα είναι στο στόχαστρο των αδίστακτων τρομοκρατών- θα δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και θα χτυπηθεί η ανεργία.

Βέβαια, κάποια στιγμή θα σκάει το δέμα στα χέρια του υπαλλήλου και θα τον κάνει κομματάκια, αλλά δεν πειράζει· αφενός θα υπάρχει μια ακόμα νέα θέση εργασίας και αφετέρου δεν θα χρειάζεται να του δίνουμε και σύνταξη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.