Η φτώχεια θέλει τηλεόραση

Πρόταση για κοινή τηλεοπτική εκπομπή ετοιμάζουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μετά την αποκλήρωσή τους από την οικογένεια του ΑΝΤ1. Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Στα αζήτητα» και θα μεταδίδεται ζωντανά από το σπίτι του ζευγαριού.Η κάμερα θα παρακολουθεί το ζευγάρι από την ώρα που ξυπνάει μέχρι την ώρα που πέφτει για ύπνο, ενώ δεν θα λείπουν χαριτωμένα στιγμιότυπα με την Τατιάνα Στεφανίδου να κουτσομπολεύει με τις φιλενάδες της στο τηλέφωνο και τον Νίκο Ευαγγελάτο να ψάχνει για ληγμένα γιαούρτια και σάπια τρόφιμα στο ψυγείο.

Το κρυφό χαρτί της εκπομπής θα είναι οι κρυφές κάμερες του Νίκου Ευαγγελάτου, που θα δώσουν στους τηλεθεατές την ευκαιρία να δουν αποκαλυπτικά βίντεο με την Τατιάνα να χέζει.

Ήδη, πολλά κανάλια έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου, αφού οι διευθυντές προγράμματος γνωρίζουν καλά πως σε δυο σιχαμένους τηλεαστέρες αντιστοιχούν εκατομμύρια σιχαμένοι τηλεθεατές, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η φτώχεια θέλει τηλεόραση.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.