Ανασχηματισμός τώρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις κουτσομούρες, το μόνο που απασχολεί τον Γιώργο Παπανδρέου πάνω στο κανό είναι ο ανασχηματισμός. Αφού οι υπουργοί είναι εντελώς διακοσμητικοί, ο κ. Παπανδρέου σκέφτεται να τους αλλάξει θέσεις, για να ανανεωθεί κάπως το ντεκόρ.Κακά τα ψέματα, οι υπουργοί της κυβέρνησης και ο πρωθυπουργός είναι ανδρείκελα. Ακόμα κι αν δεν υπήρχαν, κανείς δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι – εκτός, βέβαια, από τα τηλεπαράθυρα που θα έμεναν αδειανά.

Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης δεν έχει κανένα νόημα. Εκεί που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ανασχηματισμός είναι στα κλιμάκια της τρόικας.

Αυτοί οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί, οι Βέλγοι και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ελεγκτές δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, ο οποίος τους εμπιστεύτηκε και ακολουθεί τις διαταγές τους με κλειστά μάτια.

Θα πρέπει να διαδηλώσουμε δυναμικά, με αίτημα την αντικατάστασή των ελεγκτών της τρόικας με πιο ικανούς ελεγκτές. Όλοι μαζί μπορούμε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.