“Ο άνθρωπός μας εκτός Αθηνών”

Εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια της γερμανικής έκδοσης των Financial Times για τον Γιώργο Παπανδρέου, σε άρθρο με τίτλο “Ο άνθρωπός μας στην Αθήνα”. Η πρώτη παρατήρηση είναι πως ο αρθρογράφος είναι αδιάβαστος, αφού ο άνθρωπός τους είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από την Αθήνα.

Πράγματι, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι στην Πάρο, στον Πόρο, στην Κρήτη, οπότε το άρθρο της γερμανικής έκδοσης των Financial Times θα έπρεπε να έχει τίτλο “Ο άνθρωπός μας εκτός Αθηνών”.

Μια δεύτερη παρατήρηση -σχετική με το άρθρο- είναι πως οι περισσότεροι έχουμε αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος των Γερμανών. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ο άνθρωπος των Ελλήνων.

Η τρίτη παρατήρηση είναι πως -αφού οι Γερμανοί θεωρούν τον Παπανδρέου άνθρωπό τους- σύντομα θα τους κάνουμε τη χάρη να τους τον επιστρέψουμε, για να τον απολαύσουν κι αυτοί. Αν και κάτι μου λέει πως τότε δεν θα τον θέλουν.

(Ο χαζοχαρούμενος Παπανδρέου έχει αντιληφθεί τι τον περιμένει;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.