Το ΠΑΣΟΚ της Χάιδως

Στην Πάρο κάνει τις διακοπές του ο Γιώργος Παπανδρέου, για να ξεκουραστεί από τις διακοπές που έκανε τους προηγούμενους μήνες. Ο κ. Παπανδρέου θα παραστεί στη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, αν και υπάρχει ο κίνδυνος οι προσκυνητές να τον πλακώσουν στις χριστοπαναγίες.Σε μια προσπάθεια να μην έχει ο Γιώργος Παπανδρέου την τύχη του Ντούσαν Μπάγεβιτς, στην Πάρο βρίσκονται 70 διμοιρίες των ΜΑΤ που πετάνε δακρυγόνα σε όποιον προσπαθεί να τον πλησιάσει.

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ έχει κατεβάσει στην Πάρο δέκα χιλιάδες πρασινοφρουρούς –μαζί με τα σόγια τους-, για να αποθεώσουν τον πρωθυπουργό και να μην ακούγονται οι αποδοκιμασίες, ώστε να μην αναγκαστεί το Mega να δείχνει τον Παπανδρέου να προσκυνάει την εικόνα της Παναγίας, με ήχο από τις βουβουζέλες την ώρα που ο Ινιέστα έβαζε το γκολ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου βρίσκεται συνέχεια η σύζυγός του, Άντα, αφού πίσω από κάθε χαζό άντρα κρύβεται μια χαζή γυναίκα.

Τελικά, η κυρία Παπανδρέου δεν είναι μουγκή –όπως νόμιζαν πολλοί-, αλλά δεν μιλάει ποτέ για να μην εκθέσει τον άντρα της• αρκετά εκτίθεται ο Παπανδρέου, όταν μιλάει – δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει κι αυτή τις αρλούμπες και να τον φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Η κυρία Παπανδρέου είναι πολύ απλή και καταδεκτική και μιλάει σε όλους. Βέβαια, αφού ο άλλος τραβιέται όλη μέρα με τα κανό και τα ποδήλατα, έχει λαλήσει η γυναίκα από τη μοναξιά και πιάνει την κουβέντα σε όποιον βρεθεί μπροστά της – οι καμαριέρες την αποφεύγουν, γιατί τους πιάνει την πάρλα και δεν τις αφήνει να δουλέψουν.

Σε συνομιλία που είχε με άλλες πλούσιες λουόμενες στην πισίνα του ξενοδοχείου, η κυρία Παπανδρέου τους εκμυστηρεύτηκε πως ήξερε ότι θα παντρευτεί τον Γιώργο Παπανδρέου, όταν το 1983 είδε την επιθεώρηση του Λάκη Λαζόπουλου και του Γιάννη Ξανθούλη «Το ΠΑΣΟΚ της Χάιδως».

Η κυρία Άντα Παπανδρέου σκέφτηκε πως ο τίτλος της επιθεώρησης ήταν προφητικός και πως -αφού το βαφτιστικό της όνομα είναι Χάιδω- ήταν γραφτό να παντρευτεί έναν Παπανδρέου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.