Μαρινάκης ο Δίκαιος

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στον φίλαθλο κόσμο οι παρεμβάσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού και προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατακεραυνώνει όχι μόνο τους διαιτητές των αγώνων της ομάδας του, αλλά και των άλλων αγώνων.


Σαν να μην έφτανε η συνεχής κριτική του κ. Μαρινάκη για τους διαιτητές των αγώνων της Σούπερ Λίγκας, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έκανε κριτική και στον διαιτητή του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, κατηγορώντας τον επειδή δεν απέβαλε τον Μέσι, όταν έδειξε τ’ αρχίδια του στους οπαδούς της Ατλέτικο.

Τώρα υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο με τη Γερμανία, αφού ο κ. Μαρινάκης υποστηρίζει πως ο αγώνας της Γερμανίας με την Αγγλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής πρέπει να επαναληφθεί, αφού ο διαιτητής Λαριόντα ακύρωσε κανονικό γκολ του Λάμπαρντ, επειδή ήταν γκαβός και δεν είδε πως η μπάλα είχε μπει τουλάχιστον μισό μέτρο μέσα από τη γραμμή.

Σε μια προσπάθεια να μετριάσει τις αντιδράσεις των Γερμανών, ο κ. Μαρινάκης ζητάει να επαναληφθεί και ο τελικός της Αγγλίας με τη Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966, αφού στο σουτ του Χαρστ η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Οι παρεμβάσεις του κ. Μαρινάκη δεν περιορίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Χτες, ο κ. Μαρινάκης έκανε επίθεση στους δικαστές που καταδίκασαν σε θάνατο τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και ζητάει να επαναληφθεί η δίκη του Γέρου του Μοριά, επειδή ένας δικαστής είχε χρηματιστεί από μια συννυφάδα της Μπουμπουλίνας.

Ο κ. Μαρινάκης δεν μπορεί να ανεχτεί την αδικία και έχει πολύ αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης• αυτό τον έχει βοηθήσει πολύ να διαπρέψει στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, αφού είναι γνωστό πως στην Ελλάδα όλες οι επιχειρηματικές συμφωνίες γίνονται με διαφάνεια, εντιμότητα και –προπάντων- ηθική.

Αναρωτιέσαι πόσο ηλίθιοι είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι αναζητούν τη δικαιοσύνη στα γήπεδα – παντού αλλού βασιλεύει. Η Δικαιοσύνη έχει καταντήσει ένα όργανο στα χέρια των ισχυρών και διάφοροι κακομοίρηδες ζητούν δικαιοσύνη από τους διαιτητές, ενώ οι εφοπλιστές που έχουν τις ομάδες (για να έχουν ασυλία) βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν τους αδικημένους και τους κατατρεγμένους, και δεν βρίσκεται κανείς να τους πάρει με τις ντομάτες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.